Moninaisuusmestari Finnjamboree Kajo 2022

Voisiko Kajo olla se suurleiri, joka onnistuisi olemaan edes hitusen lähempänä läpileikkausta suomalaisesta nuorisosta? Kajon tavoitteena on edistää partion saavutettavuutta ja poistaa esteitä partion saavutettavuuden tieltä.

Moninaisuusmestarin pesti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan onnistunutta leirikokemusta kaikille osallistujille erilaisista lähtökohdista ja tarpeista riippumatta.

Moninaisuusmestarit vastaavat siitä, että Kajolla huomioidaan osallistujien erilaiset tarpeet leiriarjessa ja ymmärrys siitä, miten erikokoisia esteitä partion saavutettavuuden tieltä voidaan poistaa. Tällä osa-alueella tullaan tutkailemaan leirikokonaisuutta esimerkiksi sisu- partiolaisten, erilaisten katsomusten, sukupuolisensitiivisyyden tai muiden leiriarkeen vaikuttavien asioiden näkökulmasta.

Moninaisuusmestaripari tulee vetämään omaa tiimiään, johon he pääsevät rekrytoimaan tarvittavan määrän kymppejä ja tekijöitä. Yhdessä kahden muun mestariparin, yhden asiantuntijan ja kolmen saavutettavuuspäällikön kanssa he pääsevät muodostamaan saavutettavuuden johtotiimin. Johtotiimi ja oma nimikkopäällikkö tulevat tukemaan pestissä onnistumisessa ja lisäksi pestissä on mahdollista saada tukea SP:n moninaisuustyön projektipäälliköltä ja moninaisuusryhmältä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tässä pestissä menestyminen lähtee asenteesta, innostuksesta saada leiristä hyvä kokemus kaikille sekä ratkaisukeskeisyydestä. Pestissä menestyminen vaatii projektinjohtamisen osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja, partio-ohjelman tuntemusta sekä taitoa saada toiset ihmiset innostumaan saavutettavuudesta. Pestissä eduksi on aiempi suurleirikokemus ja rohkeus tukea muita Kajon tekijöitä pohtimaan tekemistään moninaisuuden kannalta ja haastaa lippukuntia kautta Suomen kehittämään toimintaansa partion saavutettavuuden osalta.

Pesti vaatii sitoutumista 2/2021-09/2022. Tekemistä on todennäköisesti viikoittain ja kokouksia 1-2 kuukaudessa. Viikonlopun mittaisia yhteisiä suunnittelutapaamisia tulee olemaan 2-3/vuosi.

Pestissä työskentelykieli on suomi, mutta suomen kielen ei tarvitse olla hakijan vahvin kieli.

Lisätiedot

Haemme pestiin mestariparia, jotka voivat olla entuudestaan toisilleen tuttuja tai pestiin voidaan valita kaksi yksin tehtävää hakevaa partiolaista. 

Lisätietoja pestistä antaa saavutettavuuspäällikkö Kati Kling, 040 7088230 (tavoittaa parhaiten arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin) tai kati.kling@partio.fi

 
 

Täytä hakemus