Nettimestari – Finnjamboree Kajo 2022

Kajon nettisivuilta eri kohderyhmät löytävät helpostietsimänsä: osallistujat pääsevät sukeltamaan omalle ikäryhmälleen tarjollaoleviin aktiviteetteihin, lippukunnat löytävät helposti johtajille suunnatutohjeistukset ja omaan käyttöön soveltuvat materiaalipaketit, vierailija löytäähelposti saapumisohjeet ja median materiaalit ovat vain yhden klikkauksenpäässä! Lisäksi Kajon sosiaalisen median sykkivä sisältö löytyy kootusti jasaavutettavuudenkin näkökulma on huomioitu. Osaatko sinä hoitaa tämän hommankotiin?

Nettimestarien vastuulla on Kajon verkkosivujen rakenteensuunnittelu ja toteuttaminen, sivuston ylläpitäminen, kielivariaatioidentoteuttaminen, saavutettavuuden huomioiminen sekä informatiivisuuden jainnostavuuden yhdistäminen vuorovaikutuksellisin elementein. Tätä kaikkea eitarvitse tehdä kuitenkaan yksin, sillä nettimestarit myös johtavat omaanettitiimiään. Lisäksi tässä pestissä ollaan avainasemassa pohtimassa jatoteuttamassa muita mahdollisia leirin sähköisen viestinnän alustoja, kutenleirin sovellusta.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omiajohtamistaitojaan sekä vaikuttamaan siihen, miten 15 000 osallistujaa sekäkaikki leirin ulkopuoliset toimijat pääsevät näppärimmin tiedon lähteelle.Nettimestarina pääset työntämään kädet saveen, johtamaan omaa tiimiä sekäluomaan toimivan nettikokonaisuuden. Lisäksi kartutat merkittävää ammatillistaosaamista.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttienvalmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan pääasiassa työskentelyä ennenleiriä sekä leirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaistatyöskentelyä heti pestaamisesta alkaen.

Jos haluat päästä toimimaan 2020-luvun upeimman partiotapahtumannettisivuston suunnittelijana ja ylläpitäjänä, tämä on sinun pestisi!


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta laajahkon verkkosivustonrakentamisesta ja ylläpitämisestä. Ammattiosaaminen ja näytöt ovat eduksi,mutta oppia olet voinut kerryttää myös oman harrastuneisuuden kautta. Sinullaei mene sormi suuhun, jos verkkosivujen pohja ei toimi, vaan osaat hakeutuaongelmien ytimeen ja korjata kupruja tarvittaessa myös koodipuolella. Hyvätvuorovaikutustaidot ovat pestissä eduksi, sillä pääset myös tekemään laajastiyhteistyötä nettisivuille materiaalia tuottavien eri osa-alueiden kanssa.Edellytämme mestareiltamme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiostatai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänäO365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit paras valinta nettimestariksi Kajolle. Täytä hakemus