Nettisivukymppi, Finnjamboree Kajo 2022

Nettisivut toimivat Kajon käyntikorttina ja kansikuvana maailmalle, niin osallistujille, osallistujien huoltajille, yhteistyökumppaneille kun medialle. Nettisivuilta löytyy ajantasaiset tiedot, infot sekä kaikki tarvittava mitä Kajosta pitää tietää. Nettisivukymppinä pääset varmistamaan sen, että verkkosivut ovat juuri niin hyvät kuin mahdollista. Nettisivukymppinä vastuullesi kuuluu verkkosivujen kokonaisvaltainen hallinta, ajantasaisten tietojen päivittäminen sekä ylläpitäminen. Myös verkkosivujen blogi sekä ajankohtaista-osio kuuluvat ydinalueeseesi. Lisäksi vastuullasi on huolehtia sivujen kieliasusta sekä eri kieliversioiden ajan tasalla pitämisestä yhessä vieraskielisen viestinnän kympin kanssa.Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Hyvä suomen kielen taito on ehdoton, englannin ja ruotsin kielen taidoista on hyötyä verkkosivujen ylläpitämisessä, mutta se ei ole ehdoton pakko. Englanninkielistä ja ruotsinkielistä sisältöä tuottamassa on myös ekspertit viestintätiimin sisällä. Nettisivukymppinä kuulut osaksi viestintätiimiä ja saat tukea koko tiimiltä. Nettisivut ovat WordPress-alustalla ja alustan tunteminen auttaa pestissä, mutta siihen myös oppii matkan varrella. Nettisivujen tekninen toteutus sekä tuki teknisissä haasteissa löytyy webmasterilta, joten tässä pestissä ei tarvitse olla koodari, vaikkakin tietotekniset kyvyt tulee olla olemassa.

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy joulukuussa 2022. Kymppinä olet velvoitettu osallistumaan viestintätiimin yhteisiin kokouksiin noin kerran kuukaudessa, leirin lähestyessä mahdollisesti useamminkin. Pesti vaatii aikaa viikoittain sillä Kajo liikkuu eteenpäin koko ajan ja verkkosivujen tulee seurata mukana.

Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Kymppinä tulet pestaamaan oman tekijätiimisi ja johtamaan heidän toimintaansa. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Lisätiedot

Kerrothan hakemuksessasi kokemuksistasi verkkosivujen kanssa toimimisesta. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja lisää tietoa voit kysyä viestintämestari Johanna Reposelta, johanna.reponen@partio.fi 

Täytä hakemus