Oletko juuri sinä Uudenmaan partiopiirin Jatkokoulutusryhmän uusi puheenjohtaja?

Oikeanlainen osaaminen on jokaisessa partiopestissä tie menestykseen. Piirimme jatkokoulutusryhmän tarkoitus on varmistaa, että lippukuntien keskeisillä vaikuttajilla on ajankohtaiset tiedot ja taidot johtaa omassa lippukunnassa. Tärkeimmät ryhmän vastuulla olevat kurssit ovat lippukunnanjohtaja-, ohjelmajohtaja- ja pestijohtajakoulutus sekä luotsikoulutus. Tämän lisäksi toteutamme tarvittaessa tilauskoulutuksia lippukuntien kulloinkin tarvitsemista teemoista. Kurssit toteutetaan yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kanssa. Näin toimien saamme volyymia kursseille, verkotettua lippukuntatoimijoita ja lisättyä kokemustenvaihtoa eri lippukuntien välillä.

Piirimme jatkokoulutusryhmän muodostavat tällä hetkellä puheenjohtaja ja neljä ryhmän jäsentä. Yhteistyö kurssien toteuttamiseksi ja kehittämistä varten on tiivistä ryhmän sisällä, piirin kouluttajaverkon kanssa sekä PäPan ja SP:n koulutusohjaajien kanssa. Ryhmän puheenjohtajan tehtävä on pitää moninaiset langat käsissään, mm. ryhmän vuosisuunnittelun ja toimintakalenterin suhteen, eri kehittämishankkeissa sekä valittaessa kullekin kurssille johtaja. Yhteistyö SP:n tasolla on omiaan parantamaan kurssien laatua ja vaikuttavuutta sekä varmistamaan sen, että kurssit ovat tasalaatuisia ja SP:n koulutusjärjestelmän mukaisia.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Oletko sinä piirimme jatkokoulutusryhmän uusi puheenjohtaja? Haluatko olla kehittämässä keskeisten lippukuntatoimijoiden innostusta, osaamista ja motivaatiota. Haluatko itse kasvaa ja kehittyä pestisi myötä? Jos vastaat kyllä, otahan yhteyttä ja keskustellaan enemmän. Edellytämme, että olet itse jo suorittanut partiojohtajan peruskoulutuksen. Lippukuntakurssin suorittaminen on eduksi, samoin kokemus toimimisesta lippukuntasi johtajakolmikossa. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta sekä tukea eri lippukuntatoimijoiden kasvua, kehittää heidän osaamistaan ja luoda edellytykset onnistua pestissään.

Lisätiedot

Terveisin

Timo Karkola
piirihallitus, koulutuksen toiminnanala
timo.karkola@partio.fi
050 5995278     

Täytä hakemus