Osaamisen tunnistamisen ekspertti / Finnjamboree Kajo 2022 (4kpl)

Oletko kiinnostunut osaamisen tunnistamisesta ja sen kehittämisestä? Tuottaako muiden onnistumisten ja kehittymisen esiin nostaminen itsellesikin mahtavan fiiliksen? Haluaisitko olla miettimässä sitä, millä tavalla osaamisen tunnistaminen näkyy Kajolla ja sen jälkeen? Hae osaamisen tunnistamisen ekspertiksi!


Kehittämö huolehtii nimensä mukaisesti leiriläisten kehittymisestä pestissään ja pestin ulkopuolella, sekä osaamisen tunnistamisesta ja leiriläisten henkisestä hyvinvoinnista. Kehittämössä pääset vaikuttamaan onnistuneeseen leirikokemukseen tukemalla jaksamista ja uuden oppimista. Osaaminen on yksi koko leiriä läpileikkaavista teemoista ja osaamisen tunnistamisen eksperttinä olet aiheen ytimessä.

Osaamisen tunnistamisen eksperttinä vastaat Kajolla osaamisen tunnistamisen kehittämisestä ja sen näkyväksi tekemisestä. Pääpaino työstä sijoittuu ennen leiriä tehtävään suunnittelutyöhön, joka tapahtuu hyvin läpileikkaavasti koko kasvatuksen osa-alueen kanssa.


Saat työhön tueksesi osaamismestarin, ryhmän osaamisen tunnistamisen eksperttejä, joilla jokaisella on oma ikäkautensa erityispainotuksena sekä monipuolisia ja asiantuntevia verkostoja, yksin ei siis tarvitse jäädä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022. Mainitsethan hakemuksessasi jos sinua kiinnostaa erityisesti joku tietty osaamisen tunnistamisen kohdeikäryhmä (tarpojat, samoajat, vaeltajat tai aikuiset).


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Eksperttipesti ei ole johtamispesti, eikä se välttämättä vaadi läsnäoloa leirillä, mutta tekemistä myös leirille keksitään varmasti, mikäli tähän halua on. Pestiin haetaan lähtökohtaisesti yksin.

Pesti edellyttää osallistumista yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa. Lisäksi aikaa kuluu muiden Partion ja Kajon osaamista kehittävien toimijoiden kanssa suunnittelupalavereissa. Pestissä toimitaan suomeksi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä osaamismestareihin jos kaipaat lisätietoja!  

Täytä hakemus