Osaamismerkkikymppi / Finnjamboree Kajo 2022

Oletko kiinnostunut osaamisen tunnistamisesta ja sen kehittämisestä? Onko erilaisten merkkien myöntäminen aina tuonut hymyn huulillesi ja saanut sinut ylpeäksi nähdessäsi, kuinka muiden osaamista sanoitetaan terävästi? Hae Kajon osaamismerkkikympiksi!


Kehittämö huolehtii nimensä mukaisesti leiriläisten kehittymisestä pestissään ja pestin ulkopuolella, sekä osaamisen tunnistamisesta ja leiriläisten henkisestä hyvinvoinnista. Kehittämössä pääset vaikuttamaan onnistuneeseen leirikokemukseen tukemalla jaksamista ja uuden oppimista. Osaaminen on yksi koko leiriä läpileikkaavista teemoista ja osaamismerkkikymppinä olet aiheen ytimessä.

Osaamismerkkikymppinä vastaat – yllättävää kyllä – osaamismerkeistä! Osaamismerkki on erinomainen keino näyttää partiossa hankittua osaamistaan haluamissaan verkostoissa partion ulkopuolella. Lisää osaamismerkeistä partiossa voit lukea täältä!


Osaamismerkkikymppinä pääset kehittämään ja suunnittelemaan osaamismerkkejä, niiden markkinointia ja myöntämistä niin Kajolla, kuin mahdollisesti sen ulkopuolellakin. Saat tueksesi osaamismestarin, sekä monipuolisia ja asiantuntevia verkostoja, yksin ei siis tarvitse jäädä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi itse suunnittelemasi ja rekryämäsi joukon tekijöitä jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi. Toivommekin, että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin haetaan yksin tai parin kanssa.


Pesti edellyttää osallistumista yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa. Lisäksi aikaa kuluu muiden Partion ja Kajon osaamista kehittävien toimijoiden kanssa suunnittelupalavereissa. Pestissä toimitaan suomeksi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä osaamismestareihin jos kaipaat lisätietoja!  
 

Täytä hakemus