Osallistujapalvelukymppi – Finnjamboree Kajo 2022

Oletko varustettu iloisella, auttavaisella ja aurinkoisella palveluasenteella? Oletko huumorintajuinen ja sinulla löytyy myös paineensietokykyä? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet juuri etsimämme henkilö osallistujapalvelutiimiimme! Osallistujapalvelukympit vastaavat oman tiiminsä pestaamisesta ja vuorojen järjestämisestä palvelupisteeseensä. Osallistujapalvelukymppi toimii pestiesihenkilönä omalle tiimilleen.

Osallistujapalvelupisteillä (työnimi) tarkoitetaan aikaisemmilta leireiltä ja tapahtumista tuttuja pääleiritoimistoa ja alaleiritoimistoja. Kajolla tulee olemaan kolme eri palvelupistettä alaleireissä ja yksi ''pääpalvelupiste'' leirisuoralla. Alaleirien palvelupisteet tulevat olemaan auki kahdessa vuorossa, aamu- ja päivävuoroissa eli klo 7–13 ja klo 16–22. Pääpalvelupiste on auki klo 7–23. Alaleirien palvelupisteissä on noin kuusi tekijää pestissä eri vuoroissa ja pääpalvelupisteellä noin 10.

Pestiin perehdytetään ja järjestämmekin yhteisen tapaamisen muun osallistujapalvelutiimin kanssa keväällä 2022 jossain päin Etelä-Suomea tai etänä. Osallistujapalvelupisteen työvuorot tullaan järjestelemään niin, että jokaisella on mahdollisuus vapaapäivään ja näin mahdollisuus osallistua muuhun Kajon ohjelmaan ja työpajoihin.

Pestissä toimitaan parin kanssa. Pestiin voi hakea yksin tai parin kanssa (jos haette yhdessä parin kanssa niin kirjoittakaa tämä hakemuksiinne :) ).

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Arvostamme aikaisempaa kokemusta leiri- tai tapahtumatoimistossa pestissä toimimisesta. Ruotsin ja englannin kielen taidosta on hyötyä pestissä, muut kielet ovat plussaa. Pestissä on hyvä omata pestauskokemusta ja pienen tiimin johtamistaitoja. Myöskään organisointi- ja projektinhallintataidoista ei ole pestissä haittaa.

Pestin kesto ja ajankäyttö

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan työskentelyä ennen leiriä sekä leirin aikana. Ajankäytöllisesti pestiin kuuluu noin yksi etäkokous kuussa ennen leiriä, keväällä 2022 Kajon lähestyessä niitä voi olla useampikin kuussa. Lisäksi asioiden työstämistä noin tunti-pari viikossa etänä O365-ympäristössä.

Lisätiedot

Lisätietoja voit kysellä osallistujapalvelumestareilta Taneli Saloselta, Hanna ‘’Hansu’’ Moisiolta, Juuso ‘’Jude’’ Lindbergiltä tai Katja Nummelalta (etunimi.sukunimi@partio.fi) 

Täytä hakemus