Partio-lehden sisällöntuottajia

Etsimme Suomen Partiolaisten jäsenlehdelle sisällöntuottajia. Voit olla esimerkiksi kirjoittaja, kuvaaja, kuvittaja, kameran edessä viihtyvä esiintyjä tai podcastvelho! Lehteä tekee vapaaehtoisista partiolaisista muodostuva toimituskunta yhteistyössä toimistolla työskentelevien toimitussihteerin ja graafikon kanssa. Lehteä tehdään tiiviissä yhteistyössä partion muiden viestinnän ja markkinoinnin tekijöiden sekä muiden luottamushenkilöiden kanssa.

Sisällöntuottajana voit kirjoittaa tekstejä, kuvata valokuvia ja videoita, kuvittaa juttuja, esiintyä videoilla tai tehdä podcasteja. Partio-lehti ilmestyy painettuna lehtenä neljä kertaa vuodessa sekä jatkuvasti verkossa, Partiomediassa. Toimituskunnan jäsenenä osallistut sisältöjen ideointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sisällöntuottajia tukee toimituskuntaa johtava toimituspäällikkö/-pari.

Toimituskunta kokoustaa vähintään neljä kertaa vuodessa kunkin lehden suunnittelun tiimoilta. Ryhmä toimii pääsääntöisesti etänä. Kasvokkaisia tapaamisia on järjestetty 1-2 kertaa vuodessa.

Sisällöntuottajan pesti on vapaaehtoistehtävä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kokonaisuudessaan pestin hoitamiseen kuluu vaihtelevasti noin 5-10h/kk kokoukset ja koulutukset mukaan lukien.

Pestissä toimiminen edellyttää sitoutumista sisällön tuottamiseen deadlineen mennessä, jonkin verran aiempaa osaamista sisällöntuottamisesta, sekä intoa, ideoita ja yhteistyökykyä.

Pestissä voi aloittaa heti ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Sisällöntuottaja sitoutuu lähtökohtaisesti toimimaan pestissä kaksi vuotta.

Kerro hakemuksessasi, millaisen sisällön tuottamisesta olet kiinnostunut, mitä olet aiemmin tehnyt ja miksi haluat mukaan Partio-lehden toimituskuntaan.

Lisätiedot

Partio-lehti on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n laadukas jäsenlehti. Lehdessä syvennytään partiolaisia koskettaviin teemoihin, tarjotaan ideoita ja vinkkejä toimintaan, ja tuodaan esiin monipuolisesti partiolaisten ääniä. Lehti tarttuu vaikeisiinkin aiheisiin tarvittaessa kriittisesti, tarkoituksenaan parantaa partion toimintaa ja toimintamalleja. Lehti toimii aktiivisena keskustelunavaajana. Lehti toteuttaa partion päämäärää, strategiaa, arvoja, viestinnän ja markkinoinnin linjauksia, ja kasvatustavoitteita. Lehti nostaa harrastusylpeyttä ja innostaa. Lehti vahvistaa partion brändiä näkymällä partiolaisille ja partiosta kiinnostuneille. Pestissä pääsee vaikuttamaan isosti siihen, miltä partio näyttää jokaiseen partiokotiin postitettavassa lehdessä ja Partiomediassa. 

Partio-lehden kohderyhmää ovat 15–22-vuotiaat (samoajat ja vaeltajat). Partiomedian kohderyhmää ovat kaikki yli 15-vuotiaat partiolaiset (samoajat, vaeltajat ja aikuiset ja ei-vielä-partiolaiset).

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana. 

Lisätietoja pestistä antaa:

Satu Salo-Jouppila, satu.salo-jouppila(a)partio.fi
Viestinnästä ja markkinoinnista vastaava hallituksen jäsen

Täytä hakemus