Partiotapahtumat-osaprojektin jäsen, (Paju-hanke)

Suomen Partiolaiset on keväällä 2022 käynnistänyt partion digitaalisten palvelujen kokonaisuudistuksen, eli Paju-hankkeen. Hankkeen tarkoituksena on uudistaa ja selkeyttää partion digitaalisten palvelujen kokonaisuutta. Aloitamme hankkeen kehittämällä ja päivittämällä partion prosesseja, jotta tehtävä uudistus parantaa, helpottaa ja selkeyttää partion digipalvelujen käyttöä.

Haemme partiotapahtumien osaprojektiin henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita partiotapahtumien järjestämisestä, erityisesti eri järjestelmien näkökulmasta.

Hanke on jaettu erillisiin osaprojekteihin, joilla on jokaisella oma vastuualueensa. Mukaan lähteäkseen ei tarvitse olla tietojärjestelmien taituri tai IT-ammattilainen, sillä tässä ryhmässä keskitytään partion toimintaan ja tekemisen tapoihin. Osaprojekteissa ei tehdä IT-järjestelmiin liittyviä kilpailutuksia tai hankintoja. Lisätietoa Paju-hankkeesta ja osaprojekteista täällä: www.partio.fi/paju

Partiotapahtumat-projekti on yksi Paju-hankkeen osaprojekteista. Osaprojektin tavoitteena on, että tapahtumien järjestäminen on yhdenmukaista kaikkialla partiossa ja järjestäjän näkökulmasta yksinkertaista, riippumatta tapahtuman koosta tai järjestäjäorganisaatiosta. Tapahtuman järjestämisprosessissa otetaan huomioon kaikkien osa-alueet tarpeet sekä ohjeet ja velvoitteet. Tapahtumaan ilmoittautuminen, osallistumismaksun maksaminen ja osallistuminen on vaivatonta.

Hakuaika päättyy 26.03.2023 eikä hakemuksen lähettämisajankohta vaikuta mahdollisuuksiisi tulla valituksi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Paju-hankkeen osaprojektin tehtävänä on tunnistaa oman teemansa keskeisten prosessien nykytila ja tunnistaa tarpeet niiden kehittämiselle. Osaprojekteilla on tukenaan partion ulkopuolinen palvelumuotoilun kumppani.

Tästä pestistä saat:

Ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää partion tekemisen tapoja ja palvelukokemusta uudelle tasolle.

Näköala- ja vaikuttamispaikan suuren ja monimutkaisen järjestelmäkokonaisuuden ja prosessien uudistustyöhön

Merkittävää kokemusta kehitysprojektissa työskentelystä

Vaatimukset ja ajankäyttö:

Ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää partion tekemisen tapoja ja palvelukokemusta uudelle tasolle.

Näköala- ja vaikuttamispaikan suuren ja monimutkaisen järjestelmäkokonaisuuden ja prosessien uudistustyöhön.

Taitoja katsoa asioita useasta eri näkökulmasta

Pestin kesto on vuoden 2023 loppuun. Halukkailla on mahdollisuus jatkaa osaprojektissa vuosi 2024 yksityiskohtaisempien prosessikuvausten parissa.

Ajankäyttö: noin 1-2 kokousta kuukaudessa sekä tarvittaessa valmistautuminen kokouksiin. Pesti edellyttää myös työskentelyä kokousten välillä, esimerkiksi suunnittelua ja yhteydenpitoa Teams-viesteillä.

Lisätiedot

Lisätietoja:

Partiotapahtumat-osaprojektin vastaavat toimihenkilöt

Joni Heikkinen, joni.heikkinen@partio.fi 

Elina Kamppari, elina.kamppari@partio.fi

Täytä hakemus