Perhepalvelumestari Finnjamboree Kajo 2022

Haemme Kajolle perhepalvelumestaria tai –mestariparia vastaamaan perheiden palveluista ja toiminnasta. Kajolla perheiden palveluilla varmistetaan perheellisten aikuis- ja vaeltajaikäisten tekijöiden mahdollisuus osallistua leirille ja toteuttaa pestiään. Perhepalvelumestarin pestissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan perheiden palveluita ja toimintaa suurleiriolosuhteissa, asuivat perheet sitten leirilippukunnassa tai perhekylässä. Perheiden palvelut ja toiminta perustuu jo tehtyihin periaatteisiin, joihin voit tutustua Kajon nettisivuilla: https://kajo2022.fi/perheille/

Perhepalvelumestari kuuluu Alaleirit-ryhmään, jossa pestaajana toimivat alaleiripäälliköt sekä tukena tekemisessä alaleirimestarit. Rajapintoja perheiden palveluille löytyy useasta osa-alueesta, joten verkostoitumistaitoja vaaditaan tässä pestissä.

Voit kertoa hakemuksessa asioita, joita erityisesti haluat päästä toteuttamaan ja mihin haluat päästä vaikuttamaan perheellisten suurleirikokemuksessa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Perhepalvelumestarilta odotamme vahvaa kokemusta perheiden tarpeista suurleiriolosuhteissa ja näkemystä kuinka jo annetuilla reunaehdoilla saadaan paras mahdollinen kokemus perheellisille partiolaisille osallistua Kajolle.

Hyviä oppimisen paikkoja on varmasti ollut esimerkiksi isompien lippukunta- tai alueleirien johtaminen ja kokemus perheellisten toiminnasta partiossa. Toivomme partiokokemusta, jossa olet kerryttänyt johtajuus-, yhteistyö- ja organisointitaitojasi. Näitä tämä pesti myös vahvistaa edelleen.

Perhepalvelumestarin pestissä pääset tutustumaan partiolaisiin ja partion tekemisen tapoihin yli piirirajojen.

Voit hakea pestiä valmiin parin kanssa, mutta myös ilman paria.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antavat alaleiripäälliköt Anna Oksman (anna.oksman@partio.fi, 0400859436) ja Tiina Riihilahti-Jylhä (tiina.riihilahti@partio.fi, 0504653722). 

Pesti sopii erilaisissa elämäntilanteissa oleville ja eri puolilla Suomea asuville, koska toimimme pääasiassa O365 ympäristössä ja hyödynnämme paljon Teams-kokouksia. Teams-kokouksia pidetään noin 1-2 kertaa kuukaudessa ja livetapaamisia pyrimme järjestämään 2-3 vuodessa. Asioita edistetään myös kokousten välissä, joten voit itse vaikuttaa paljon pestin ajankäyttöön. Pesti alkaa toukokuussa 2021 ja päättyy syksyllä 2022.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. 

Täytä hakemus