Pestidigiekspertti – Finnjamboree Kajo 2022

Pestidigiekspertin tehtävänä on koordinoida pesteissätoimimiseen ja kehittymiseen liittyviä tietoteknisiä ratkaisuja. Pestikoneenavulla on tarkoitus jakaa noin 3000 aikuista ja vaeltajaa sopiviin pesteihin.Pestikone oli käytössä jo Roihulla. SP:llä on toive lanseerata Kajolla pestissäkehittymisen seuraamiseen sovellus ja tämä rajapinta kuuluu osaltaanpestidigiekspertille. Toiveissa olisi myös luoda työkkäri-app, jonka avulla pienetpestit ja palvelutehtävät löytäisivät helpommin tekijänsä. Mahdollisestisamoajien pestitkin jaetaan jonkun sovelluksen kautta.

Pestidigiekspertti pohtii sovellusten optimaalista toimintaaja kerää tarvittavat tiedot niitä varten. Pestidigiekspertti tilaa sovelluksetja appin Kajon tiedonhallinnalta ja toimii pesteihin liittyvien digipalveluiden omistajana.

Pestaus on osa HR-ryhmää, johon kuuluvat myös johtajahuolto,kiittäminen, työkkäri sekä varavoima. HR-ryhmässä teet yhteistyöstä pesteistävastaavien mestareiden kanssa, mutta yhteistyötä koko HR-ryhmän kanssa tehdääntiiviisti. Erityisesti tiedonhallinta on tiivis rajapinta pestidigiekspertille.

Pestidigiekspertillä on mahdollisuus päästä ideoimaan jatoteuttamaan pesteissä toimimisen tukemista Kajolla alusta alkaen käyttäenhyödyksi aikaisempien leirien kokemuksia asiasta. Kajo toteuttaa osaltaan SP:nstrategiaa toimia parhaana paikkana tehdä vapaaehtoistyötä ja Kajolla onmahdollisuus kehittää myös projektipestissä toimimisen käytäntöjä verkossa.

Pestin kesto: 5/2021-12/2022

Pestin edellyttämä ajankäyttö: kaikki HR-tiimin tekijätosallistuvat HR:n kokouksiin noin kerran kuukaudessa (Teams) ja suunnittelevatitse oman ajankäyttönsä.

Lisätietoja HR-päällikkö Katri Hietanen, 044-3212833,katri.hietanen@partio.fi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestidigiekspertiltä toivomme ymmärrystä erilaistensovellusten kehittämisestä ja mahdollisuuksista.


Lisätiedot

Lisätietoja HR-päällikkö Katri Hietanen, 044-3212833, katri.hietanen@partio.fi

Täytä hakemus