Pestiryhmän puheenjohtaja (pari)

Pestiryhmä vastaa partion pestijärjestelmän kehittämisestä ja vapaaehtoisten tukemisesta sen kautta. Tehtäväkenttään kuuluu pestissä tukemisen työkalujen kehittäminen, keskusjärjestön avoimen rekrytoinnin ja perehdytyksen ylläpitäminen sekä pestihyvinvoinnin ja pestissä kehittymisen edistäminen.

Pestiryhmän puheenjohtajana pääset johtamaan pestauksen ja rekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa ryhmää sekä vastaamaan ryhmän toiminnan kehittämisestä. Ryhmän puheenjohtajana kuulut vapaaehtoistuen valiokuntaan ja pääset kokonaisvaltaisesti edistämään partion vapaaehtoisten hyvinvointia ja kehittymistä pesteissään. Puheenjohtajana valmistelet ja johdat ryhmän kokouksia n. 8 kertaa vuodessa, jonka lisäksi osallistut vapaaehtoistuen valiokunnan toimintaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua keskeisiin Suomen Partiolaisten tapahtumiin. Pesti on lähtökohtaisesti paripesti. Voit jättää hakemuksen yhdessä parin kanssa tai hakea itsenäisesti.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiryhmän puheenjohtajana toimiseen tarvitset vapaaehtoistoiminnan kehittämisen tuntemusta sekä kokemusta vapaaehtoisryhmän johtamisesta ja tukemisesta. Haluat kehittää partiosta parhaan paikan tehdä vapaaehtoistyötä. Lisäksi kaikenlainen HR-osaaminen on pestissä hyödyksi. Pääset ideoimaan ja kehittämään uusia keinoja partion vapaaehtoisten hyvinvoinnin tukemiseen yhteistyössä useiden muiden toimijoiden kanssa.

Lisätiedot

Lue lisää pestistä partiossa: https://www.partio.fi/lippukunnille/pestien-tuki/pesti-ja-pestaaminen/

Täytä hakemus