PP – Kilpailujaoston jäsen

Piiri kilpailujaosto etsii uusia jäseniä riveihinsä! Olet sitten mestaruuksia voittanut kisatrikoissa viihtyvä konkari, suunnistuksen rautainen osaaja tai metsän rauhasta nautiskeleva retkeilijä, olet juuri etsimämme henkilö! Tärkeintä on palava halu kehittää piirimme kisatoimintaa. Olisi mahtavaa, jos olisit valmis sitoutumaan kilpailujaoston toimintaan useammaksi vuodeksi, jolloin ehdit syventymään kisatoiminnan saloihin ja kehittämään myös omaa osaamistasi. Toimintaamme voi toki myös osallistua projektiluontoisesti. Kerro meille, mitä haluaisit ja osaat tehdä sekä erityisesti, mitä haluaisit tehdä!

Piirin kilpailujaostossa saat vastuuta, opit muilta ja pääset toimimaan yhdessä sekä piirin että Suomen Partiolaisten kisatoimijoiden kanssa. Saat myös valtavasti uutta intoa ja uusia ideoita niin kisojen järjestämiseen kuin omaan kisaamiseen! Jaostossa jaamme parhaat kisavinkit eväistä työkaluihin, jaoston jäsenistä saat myös tarvittaessa kisavartioosi kavereita! Jaostossa kannustamme jokaista osallistumaan partiotaitokilpailuhin myös kilpailijana oman osaamisen kehittämiseksi sekä innon ylläpitämiseksi, näin pysyt myös aallonharjalla uusista kisakuvioista.


Piirin kilpailujaoston pääsääntöisiin vastuualueisiin kuuluvat mm.
- Piirin alueella järjestettävien kilpailujen järjestelyvuorojen kohdentaminen piirin eri alueille tasaisesti
- Kilpailujen järjestäjien tukeminen ja tuen kehittäminen vastaamaan lippukuntien tarpeita
- Kilpailujen järjestäjien kouluttaminen
- Kilpailutoiminnan ja kilpailujaoston näkyvyyden ylläpito sekä kehittäminen piirin viestintäkanavissa


Tulevia projekteja

- Suomen partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjen jatkokehittäminen
- Pohjanmaan partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjen uudistaminen vastaamaan Suomen Partiolaisten uusia sääntöjä
- Pohjanmaan partiolaisten partiotaitokilpailujen järjestelyohjeiden uudistaminen vastaamaan uudistettuja kilpailusääntöjä
- Jaoston koulutustoiminnan kehittäminen vastaamaan uusien kilpailusääntöjen tarpeisiin

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Voit käyttää aikaasi vaihtelevasti tai halutessasi jopa usean tunnin viikossa - pääasia on se, että sovitut hommat hoidetaan. Jaoston sisäisestä tehtävien jaosta riippuen ajankäytön tarve vaihtelee kalenterivuoden kuluessa. Osallistut mieluusti ryhmän (etä)kokouksiin kerran kahdessa kuukaudessa sekä Tuulevat-luottispäiville 1-2 kertaa vuodessa. Pääset kouluttamaan tulevia kisajärjestäjiä kursseillamme, mutta aiempaa koulutuskokemusta ei vaadita - tekemällä oppii! Lisäksi tulevina vuosina sinulla on mahdollisuus osallistua piirin kilpailusääntöjen sekä järjestelyohjeiden uudistusprojekteihin, joissa pääset tekemään yhteistyötä monipuolisesti piirimme alueen partiovaikuttajien kanssa.

Voit olla asiasi guru, vasta asiasta kiinnostunut tekijä tai jotain siltä väliltä - me pyrimme etsimään sinulle osaamistasi vastaavaa tekemistä ja auttamaan sinua kehittymään siinä!
Täytä hakemus