PP – Kouluttajaksi Kurssikoitos -22 koulutustapahtumaan

Haemme kouluttajia Pohjanmaan KoRyn järjestämään Kurssikoitos -22 koulutustapahtumaan, joka järjestetään 16.-18.9. Rokualla. Eri tasoista osaamista omaavat ihmiset ovat tervetulleita monipuolistamaan koulutuksiamme.

• Kurssikoitoksella on tarkoitus toteuttaa seuraavia koulutuksia: Akela-Sampo, Luotsi, PJPK, Pestijohtaja, Ohjelmajohtaja ja LPKJ
• Lisäksi lauantai-iltapäivällä on tarkoitus järjestää työpajoja eri aiheista

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Taustaosaamisena pestiin vaaditaan partiojohtajan valtakirja. Lisäksi on hyvä mutta ei välttämätön, että olet suorittanut Partiokouluttajakoulutukseen (PKK).

Pestissä tarvitset kiinnostusta koulutustoimintaa kohtaan, mutta aikaisempi partiokouluttajakokemus ei ole välttämätöntä: Sinut perehdytetään ja pääset oppimaan tekemällä kokeneempien kouluttajien parina. Nykypäiväisen lippukuntatoiminnan ja partio-ohjelman tunteminen yleistasolla on sinulle kouluttajana eduksi, samoin kokemukset erilaisista lippukunnan tai piirin pesteistä, tai mikä tahansa erikoisosaaminen on aina hyödyksi.

Lisätiedot

Pestin kesto on kaksi kuukautta.

Lisätietoja pestistä antaa koulutusryhmän PJ Petri Patronen (petri.patronen@partio.fi), piirihallituksen koulutuksesta vastaava jäsen Elina Saloranta (elina.saloranta@partio.fi) ja koulutuksesta vastaava työntekijä Noora Småträsk (noora.smatrask@partio.fi)

Täytä hakemus