PP Myötäpäivät graafikko / visualisti


Tervetuloa mukaan Myötäpäivien viestintätiimiin! Graafikkona pääset luomaan Myötäpäivien tapahtumamarkkinoinnissa ilmeen ja materiaaleja, sekä ennen kaikkea uudistamaan visuaalisen kokonaisuuden yhdessä muun tiimin kanssa. Olisi hyvä, jos pääsisit 
aloittamaan joko heti tai sopimuksen mukaan. 

Miksi kannattaa ryhtyä tähän pestiin?
Myötäpäivien viestinnän tekijänä voit vaikuttaa oman osaamisalueesi tai vahvuutesi kautta koko Myötäpäivät-2020 tapahtuman vaikuttavuuteen, näkyvyyteen ja yhteistyöhön. Tällä osa-alueella pesti muovataan juuri sinulle sopivaksi ja pääset yhdessä tapahtumaviestinnän ammattilaisten kanssa tekemään Suomen parasta partioviestintää.

Taidot, joita pestissä voi oppia:
1. Tapahtumaviestinnän kokonaisuus
2. Digitaalinen markkinointi
3. Visuaalisen ilmeen luominen ja uudistaminen

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Pesti muovataan ajankäytöllisesti jokaiselle sopivaksi. Pesti mahdollistaa toteutuksen paikkakunnasta riippumatta, vaikka kotisohvalta käsin! :) Myötäpäivät-2020 järjestetään Oulussa kesäkuussa 2020. Tiimi kokoontuu yhteisiin kokouksiin (pääosin virtuaalisesti) noin kerran kuussa. Oman pestin suorittamiseen kannattaa siis varata keskimäärin yksi ilta viikossa ja tapahtumaviikonloppu. Pestin tai sen osakokonaisuuden (esimerkiksi graafinen ohjeisto ja visuaalinen ilme) voi toteuttaa myös opinnäytetyönä!

Tarvittavat taidot: 
1. Palo tehdä laadukasta visuaalista viestintää 
2. Kuvankäsittely, kuvankäsittelyohjelmien käyttökokemus ja graafinen silmä.

Täytä hakemus