PP Piirileirinjohtaja 2024

Tehtävänäsi on johtaa kesän 2024 piirileirin toteuttamista. Vastuullasi on koko projektin kaari suunnittelusta toteuttamiseen ja raportointiin. Huolehdit projektiaikataulussa pysymisestä.

Pestissäsi kokoat leirin leiritoimikunnan eli staabin, jonka kanssa yhteistyössä johdatte tapahtuman kaikkia osa-alueita. Staabin kokoonpano on leirinjohtajan/johtajaparin sekä staabin yhdessä päätettävissä. Staabilla on mahdollisuus täydentää itseään projektin edetessä.

Leirinjohtajan pesti on suuri pesti, joka kannustetaan toteuttamaan paripestinä. Pestiin voi hakea joko yksin tai valmiina parina. Yksin hakevia suositellaan lämpimästi pestaamaan johtajapari/kakkonen mahdollisimman pian.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää kokemusta erilaisista projekteista. Pestissä voi toimia menestyksekkäästi mikäli sinulla on johtamiskokemusta esimerkiksi lippukunnanjohtajana tai olet muuten hankkinut kokemusta erilaisten kokonaisuuksien hallinnasta sekä tunnet partion kasvatustehtävän ja –tavoitteet. Pesti edellyttää ainakin partiojohtajan peruskurssin käymistä ja muu johtamiskoulutus katsotaan eduksi.

Sähköisen dokumentoinnin ja pilvipalvelujen tuntemuksesta on apua pestin hoitamisessa. Leirinjohtajan pesti on niin kutsuttu pääpesti, eikä sen rinnalla suositella olevan muita isoja pestejä.

Pestin vaatima ajankäyttö vaihtelee projektin vaiheiden mukaan. Keskimäärin pesti vaatii aikaa 2-3 päivänä viikossa sekä viikonloppuja kokouksia ja piirin eri tapahtumissa markkinointia varten.

Itsenäisen suunnittelun ja staabin kanssa kokoustamisen lisäksi leirinjohtaja/johtajapari osallistuu leirin ohjausryhmän kokouksiin. Ohjausryhmä kokoustaa säännöllisesti projektin eri vaiheiden vaatiman tahdin mukaan.

Lisätiedot

Saat pestiisi tukea projektin ohjausryhmältä, projekteista vastaavalta piirihallituksen jäseneltä sekä piiritoimistolta. Pestiesihenkilönäsi toimii piirinjohtaja. 

Pestin kesto: Pesti alkaa heti kun pestikeskustelu on käyty. Pesti kestää projektin ajan aina raportointiin ja sen esittelemiseen asti (syksyyn 2024).  

Lisää tietoa: Piirihallituksen projekteista vastaava jäsen Emmi Turpeinen, sähköposti etunimi.sukunimi@partio.fi, puh. 0400 976199 

Täytä hakemus