PP – Piirin samoajaluotsi

Ohjelmaryhmä huolehtii vuosittain siitä, että piirissämme järjestetään samoajien välipäiväleiri. Leiri on vakiinnuttanut paikkansa tapahtumakalenterissa ja tekijät löytyvät yleensä hyvin. Lippukunnilta on kuitenkin noussut toive, että samoajaikäkautta huomioitaisiin myös piirin tarjoamalla jatko ROK koulutuksella.

Tulisitteko sinä ja kaverisi ideoimaan piirin uutta jatko ROK tapahtumaa? Lisäksi saatte olla tukemassa piirin lippukunnissa toimivia samoajaluotseja sekä samoajaryhmien toimintaa ympäri piiriä. Pestissä pääsette myös osalliseksi ohjelmaryhmän toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Tämä pesti sopii erityisen hyvin esimerkiksi Kogi-työksi tai jos intohimonanne on juuri samoajaikäkausi ja etsitte monipuolista partiopestiä.

Välttämättömiä kokouksia ovat ohjelmaryhmän etäkokoukset noin kerran kuukaudessa. Lisäksi tulisi olla läsnä piirin Tuulevat-luottispäivillä kaksi kertaa vuodessa. Tukea pestiin saatte piirin ohjelmaryhmältä, piirin ohjelmavalmentajavastaavalta sekä muiden piirien samoajaluotseilta.

Pesti täytetään, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Koulutusvaatimuksena pestiin on partiojohtajan peruskurssi ja samoajaluotsikoulutus tai muuten käytännön kokemusta samoajaohjelmasta ja/tai samoajaikäisten kanssa toimimisesta. Hyväksi katsotaan ROK-koulutuksen tuntemus tai järjestelykokemus. Pesti vaatii oma-aloitteisuutta ja käytännön kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Lisätiedot

Lisätietoja piirihallituksen ohjelmasta ja partiokasvatuksesta vastaavalta jäseneltä hilla.mettovaara@partio.fi 

Täytä hakemus