PP – Piirin vaeltajaluotsi

Muisteletko haikeudella vaeltajavisioita? Haluaisitko, että piirillä olisi vaeltajille oma juttu? Tässä on tilaisuutesi mullistaa partiohistoriaa ja päästä Pohjanmaan partiolaisten ensimmäisen vaeltajille suunnatun leirin tahtipuikkoihin, kun vaeltajien loppiaisleiri nousee Partio Jylhään 5.-8.1.2023.

Piirin vaeltajaluotsina pääset kehittämään piirin vaeltajille suunnattuja tapahtumia sekä saat olla tukemassa piirin lippukunnissa toimivia vaeltajaluotseja sekä vaeltajaryhmien toimintaa ympäri piiriä. Pestissä pääset myös osalliseksi ohjelmaryhmän toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Tämä pesti sopii erityisen hyvin esimerkiksi Kogi-työksi tai jos intohimonasi on juuri vaeltajaikäkausi ja haluat monipuolisen partiopestin.

Välttämättömiä kokouksia ovat ohjelmaryhmän etäkokoukset noin kerran kuukaudessa. Lisäksi sinun tulisi olla läsnä piirin Tuulevat-luottispäivillä kaksi kertaa vuodessa. Tukea pestiisi saat piirin ohjelmaryhmältä, piirin ohjelmavalmentajavastaavalta sekä muiden piirien vaeltajaluotseilta.

Pesti täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Koulutusvaatimuksena pestiin on partionjohtajan peruskurssi sekä käytännön kokemusta vaeltajaohjelmasta ja/tai vaeltajaikäisten kanssa toimimisesta. Pesti vaatii oma-aloitteisuutta ja käytännön kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Lisätiedot

Lisätietoja piirihallituksen ohjelmasta ja kasvatuksesta vastaavalta jäseneltä hilla.mettovaara@partio.fi

Täytä hakemus