Rantavalvoja Finnjamboree Kajo2022 (20 hlö)

Vesiturva on osa Kajon turvallisuusorganisaatiota ja kuuluu palveluiden osa-alueeseen. Vesiturvan tärkein tehtävä on huolehtia ennalta, että leirin uimarannat ja muut vesiaktiviteetit ovat leiriläisille turvallisia. Leirin aikana järjestämme uimarantojen rantavalvonnan ja osallistumme tarvittaessa muihinkin leirin vesiturvallisuustehtäviin.

Haemme rantavalvojia toteuttamaan uimarantojen ja muidenkin vesiaktiviteettien valvontaa. Rantavalvontatyötä tehdään leirin aikana tämän hetken suunnitelmien mukaan kolmella uimarannalla. Työvuorojen aikana rantavalvojat neuvovat, opastavat ja avustavat leiriläisiä niin, että vedessä toimiminen leirillä on turvallista. Uimarannoilla valvotaan leirin sääntöjen noudattamista ja siisteyttä yhteistyössä uimassa olevien ryhmien johtajien kanssa. Rantavalvojan tehtäviin kuuluu myös osallistua leirin aikana järjestettyihin harjoituksiin ja pelastusvälineiden ylläpitoon.

EDELLYTYKSENÄ pestissä toimimiseen on rantapelastaja- tai uinninvalvojakurssi. Pysytään Pinnalla - koulutus tai muualla hankittu vesiturvallisuusosaaminens, josta voit kertoa hakemuksessa vapaasti. Vaatimuksena täysi-ikäisyys.

Pesti alkaa heti ja päättyy leirin jälkeen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin vaatimukset

Positiivista asennetta ja asiakaspalvelukokemusta
Halua oppia ja kehittyä partioleirien rantavalvojatehtäviin
Hyvää uimataitoa ja valmiutta suoriutua uimavalvojan testiuinnista
Mahdollisuus osallistua koko leirille

Arvostamme

Suoritettua uimavalvoja- tai rantapelastajakurssia sekä kokemusta valvontatehtävistä
Ylläpidettyjä ensiaputaitoja

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä

Toni Laine

vesiturvamestari

toni.laine@partio.fi

Täytä hakemus