Sähkömestari / Finnjamboree Kajo 2022

Tekniikkaryhmä vastaa Kajon infrasta ja leirialueen rakentamisesta. Osana tekniikkaryhmää pääset kokemaan suurleirin rakentamisen ja purkamisen aivan alusta loppuun asti aitiopaikalta. Yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa tuotamme kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.

Sähkömestarit (2 kpl) toimivat tiiviinä työparina. Kyseessä on lähtökohtaisesti paripesti, jossa on mahdollista toimia myös mestari-kisälli-kokoonpanossa.

Mestarit toimivat tekniikkaryhmässä, jossa kohtaavat substanssi ja johtajuus. Mestarin ensisijainen tehtävä on mahdollistaa substanssin osaajien onnistuminen. Tapaamisissa tykkäämme puhua (kuutio)metreistä, kilowateista, celsiuksista, tonneista, gigabiteistä ja juoksumetreistä, mutta eniten haluamme mestaritasolla varmistaa kymppien hyvinvoinnin ja estää tietosiilojen syntymisen.

Pestin puitteissa johdetaan Suomen laajimman kenttäsähköverkon suunnittelu, toteutus ja purku turvallisuus ykkösenä. Tilaajille laaditaan palvelutarjouksia, joista siirrytään toimeen. Käytössä on 600 A ja 250 A pääkeskukset sekä lavoittain hinattavia sähkövoimakoneita, joilla pidetään valot päällä leirissä. Sähkö tukeutuu vahvasti Puolustusvoimien materiaaliin, jota on kohdeltava suurimmalla rakkaudella, sillä jossa on 16 kirjainta: materiaalivastuu.

Ensisijaiset tehtävät ja vastuut
  • Sähkötiimin pestaus ja perehdytys yhdessä kymppien kanssa.
  • Kymppien johtaminen, ohjaus ja valvonta
  • Leirialueen sähkörakentamisen suunnittelu ja suunnitelmien toteuttaminen huomioiden muiden osa-alueiden tarpeet ja vaatimukset.
  • Työturvallisuuden valvonta muiden tekniikan mestareiden sekä turvan kanssa
  • Oman tiimin tilannekuvan jatkuva ylläpito ja rakentamisen etenemisen seuranta yhdessä tekniikkapäälliköiden ja muiden tekniikan mestareiden kanssa
  • Osallistuminen yhteydenpitoon tarvittavien viranomaisten ja ulkopuolisten palvelutoimittajien kanssa
  • Raportointi leirin jälkeen

Mitä pesti tarjoaa?

Kajon tekniikassa pääset luomaan, johtamaan ja toteuttamaan tiimisi osaamisaluetta laajimmassa mahdollisessa skaalassa, mitä suomalaisessa partiossa on mahdollista. Näin ollen haasteet on viritetty äärimmäisen korkealle. Onneksi alue on tuttu Evo, josta sinullakin todennäköisesti on kokemusta, joten pääset pelaamaan aiempia kokemuksiasi täysillä.

Yksin sinun ei tarvitse pestiä hoitaa, sillä sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava koko palveluiden organisaatio. Tekniikkapäälliköt toimivat pestiesimiehinäsi ja me autamme sinua onnistumaan!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ajankäyttö

Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022.

Tekniikkaryhmän mestarina sitoudut itse leirin lisäksi rakennusleiriin ja purkuleiriin sekä erityisesti rakennusleiriä valmisteleviin esirakennusleireihin. Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä, ja koska pestiä tehdään kaikkialla Suomessa, on etäkokouksiin varauduttava. Onneksi pääsemme viettämään vielä live-seminaarejakin, joissa saamme nauttia toistemme seurasta kokonaisia viikonloppuja.

Kokemus

Tässä pestissä aiempi partiokokemus on välttämätöntä.

Toivomme kokemusta leirirakentamisesta ja rakentamisen johtamisesta.

Tiedät mitä teet, ja olet hankkinut tarvittavat näytöt osaamisestasi. Tunnet olemassaolevat viranomaismääräykset ja niiden merkityksen sekä vaikutukset partioleirin sähköjen rakentamiseen.

Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätiedot

Mikko Laakkonen, Tekniikkapäällikkö, mikko.laakkonen@partio.fi, 045 8685 647   

Lauri Takala, Tekniikkapäällikkö, lauri.takala@partio.fi, 0400 272 282

Täytä hakemus