Sairaanhoitajakymppi, Suomen joukkue, Maailmanjamboree 2023

Sairaanhoitajakympinpestissä olet avainasemassa tukemassa joukkueen hyvinvointia maailman toisellapuolen! Sairaanhoitajakympiksi haetaan alan ammattilaista, jota kiinnostaa suunnitellaja toteuttaa joukkueen lääkintähuoltoa ennen leiriä ja sen aikana.

Pestissätoimit läheisessä yhteistyössä joukkueen lääkärin kanssa, ja toinen tärkeäyhteistyökumppanisi on hyvinvointimestari. Heidän lisäkseen olet paljontekemisissä lippukuntavälittäjien ja IST-mestarien kanssa. Tarkoituksena ontarjota lähtijöille tarvittaessa keskusteluapua ja ratkaista joukkueen lääkärintyöparina erityisesti henkisen terveyden ongelmia, joita matkan aikana saattaailmetä.

Ensisijaisestileirimatkan aikana olet saatavilla auttamaan joukkueen jäsenten kriisitilanteissa ja henkisen tuentarpeissa. Tarjoat mahdollisuuksia levähtää, hengähtää ja keskustella mieltäpainavista asioista. Silloin kun erityisiä tehtäviä ei ole, voit esimerkiksikierrellä leirilippukunnissa kyselemässä kuulumisia ja yleistä Jamppi-meininkiä!

Sinulla onmyös osaamista kriisitilanteiden varalle. Osaat tarpeen vaatiessa tarjotamielenterveystukea tai ohjata eteenpäin. Olet tukena sekä leiriläisille ettäjohtajille. Olet tottunut kuuntelemaan ja osoittamaan myötätuntoa. Osaat ottaapuheeksi vaikeita asioita ja pohtia yhdessä osallistujan kanssa, mikä voisiauttaa hankalassa tilanteessa.

Pestinpituus: syksy 2022 – syksy 2023


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pääset itse vaikuttamaanpestin sisältöön. Pestin menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää käsitystä rankoista/haastavistaleiriolosuhteista, kokemusta nuorten kanssa vaikeiden asioiden käsittelemisestäja mielellään myös kriisityönosaamista. Vaatimuksena on yli 23 vuoden ikä japartiojohtajaperuskurssi, toiveena sairaanhoitajan tai muun hoitajan ammattitaito.

Pestin vaatima ajankäyttö: Pesti vaatii aikaa viikoittain ja kiireisimpänäaikana leirin lähestyessä varmasti päivittäin.


Lisätiedot

Pääset hetimukaan palvelutiimiin ja tiimin kokouksiin, joissa suunnitellaan joukkueenpalvelurakennetta, huoltoa ja lääkintää.

Kiinnostuitkopestistä? Ota yhteyttä! Jos jokin asiaaskarruttaa tai haluat kysyä lisätietoja, ota yhteyttä. Jori Torkkila (jori.torkkila@partio.fi) 0409389328.


Täytä hakemus