Shakkikymppi / Finnjamboree Kajo 2022

Kuuleeko shakkifanit? Tervetuloa luomaan ja suunnittelemaan hermoja ja päättelykykyä vaativan klassikkopelin aluetta Battle-laaksoon! Battle-laaksossa leiriläiset pääsevät kisailemaan vartionsa kanssa tv-ohjelmien kisoista inspiroituneilla rasteilla. Tule opettamaan ja oppimaan shakki aivan uudella tavalla!
Battle-laakso on yksi Kajon kuudesta ohjelmalaaksosta. Jokainen laakso tarjoaa leiriläisille teemansa mukaisia elämyksiä siten että jokaiseen ohjelmalaaksoon osallistuu kuutena päivänä noin 2 000 leiriläistä kaikista leirin ikäkausista.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Shakkikymppinä pääset kehittämään shakki-aluetta ohjelmalaaksoomme. Shakkikymppi suunnittelee pelistä ja pelialueesta innostavan ja hauskan, mutta myös rauhallisen keskittymishetken osallistujalle. Pesti alkaa syksyllä 2021 ja shakkikymppinä vastaat rastista kokonaisuutena, johon kuuluu mm. suunnittelu, hankinnat, rekrytoinnit, toteutus ja rastin tunnelma. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.
Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi. Täten toivomme että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin haetaan ensisijaisesti yksin.
Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella. Pestissä toimitaan suomeksi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä laaksomestari Iirikseen, jos on kysyttävää: iiris.riikonen@partio.fi tai 0443702527

Täytä hakemus