Sometekijä

Vietätkö aikaa somessa eri kanavissa viestien? Onko sinulla halu kehittää osaamistasi ja tutustua samalla partion ja somen väliseen maailmaan? Haluatko olla se, joka avaa partion maailmaa kaikille omasta näkökulmastasi? Haluatko kehittyä viestinnässä ja oppia uutta somesta? Jos vastaus yhteenkin kysymykseen on kyllä, tämä pesti voisi olla sopiva juuri sinulle!

Pestissä toimit Suomen Partiolaisten someryhmän jäsenenä, jossa tuotat sisältöä yhteen tai useampaan somekanavaan, mielenkiintosi mukaan. Someryhmä koostuu vapaaehtoisista, jotka yhdessä työntekijöiden kanssa vastaavat partion sosiaalisen median kanavista, joihin kuuluu YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn ja TikTok.

Etsimme ryhmäämme innokkaita jäseniä, joilla on kosketus myös lippukunta-arkeen ja halu jakaa omia kokemuksia muille. Kaikenkarvaiset partiolaiset meri-, maa- ja ilmapartiosta ovat tervetulleita ympäri Suomen!

Tarvitsemme tekijöitä, joilta löytyy visiota, huumorintajua ja kuvausosaamista, eli jos sinulta löytyy yhtä tai jopa useampaa näistä, olet etsimämme henkilö! Pestissä pääset toimimaan niin itsenäisesti kuin myös yhteistyössä muiden kanssa. Pesti vie ainakin muutaman tunnin kuussa, riippuen valitsemastasi somekanavasta (päivittäminen ja kokoukset) ja voit tehdä pestiä missä tahansa.

Etsimme tekijöitä kaikille kanaville ja erityisesti uudelle TikTok kanavallemme. Tiktok-tiimiläisenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan tilille videoita ja tuomaan tätä kautta oman äänesi partion julkisuuskuvaan.

Pesti alkaa heti, kun sopiva henkilö/henkilöt löytyy. Pestin kestosta voidaan keskustella pestauksen yhteydessä. Voit hakea pestiin yksin, kaverisi tai vaikka koko vartiosi kanssa!Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tuntemus somekanavasta, jota olet kiinnostunut päivittämään. Viestinnän ja markkinoinnin tuntemus ja tietämys katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että olet valmis kehittymään ja tutustumaan tarkemmin palvelun ominaisuuksiin sekä Suomen Partiolaisten näkyvyyteen kanavassa.

Lisätiedot

Lisätietoja voit kysyä someryhmän puheenjohtajalta Sonja Kanaselta, sonja.kananen@partio.fi, p. 040 1593688.

Täytä hakemus