Sovelluskehittäjä, 2 kpl – Finnjamboree Kajo 2022

Sovelluskehittäjän tehtävänä Kajolla on leirin digitaalisten palveluiden ja sovellusten taustajärjestelmien sekä selainpohjaisten sovellusten ohjelmistokehitys. Tässä pestissä pääset kehittämään nykyaikaisen partioleirin digipalveluita ja niiden taustajärjestelmiä yhdessä osaavan tiimin kanssa.

Vastuullasi sovelluskehittäjänä on yhdessä muun digipalvelutiimin kanssa Kajon digitaalisten palveluiden taustajärjestelmien (backend) ja selainpohjaisten sovellusten koodaaminen modernilla teknologialla. Tehtävänäsi on myös toteuttaa selainpohjaisten digipalveluiden graafinen ulkoasu yhdessä designereiden kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti leiriäppiä kehittävien mobiilisovelluskehittäjien ja sovellusten ulkoasua suunnittelevien designereiden kanssa luoden sovelluksista eheän ja toimivan kokonaisuuden.

Sovelluskehittäjän pesti tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia uutta koodaamisesta ja digitaalisista palveluista partiossa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa nykyajan ja tulevaisuuden partioleirien digitaalisiin palveluihin ja luoda kestäviä sovelluksia joita tullaan hyödyntämään jatkossakin. Samalla pääset tutustumaan muihin it-alasta innostuneisiin partiolaisiin. Tästä pestistä on varmasti hyötyä myös omalla urallasi työelämässä.

Sovelluskehittäjät toimivat pestissä Palveluiden osa-alueen tiedonhallintaryhmän digipalvelutiimissä johon kuuluvat myös digipalvelumestarit, sekä kymppejä ja lukuisia muita eksperttejä. Pestissä tukenasi on digipalvelutiimin sovelluskehityskymppi ja digipalvelumestarit, sekä muut ekspertit. Myös SP:n tietohallinnon ja digiryhmän osaaminen on apunasi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sovelluskehittäjän pesti alkaa toukokuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen alkusyksystä 2022.

Pesti edellyttää keskimäärin 4-6 päivää/iltaa kuukaudessa erilaisiin digipalveluiden kokouksiin. Lisäksi teet 2-8 tuntia sovelluskehitystä viikossa oman innostuksesi ja aikataulusi mukaan.

Tässä pestissä et välttämättä tarvitse aikaisempaa partiokokemusta. Oleellisempaa on osaaminen tai halu oppia ohjelmistokehitystä.

Pestiin hakevalta toivomme:
  • Ymmärrys tai kiinnostus modernista ohjelmistokehityksestä
  • Kokemus tai valmius oppia moderni web/palvelinohjelmointikieli esim. JavaScript sekä palvelinsovelluskehys (framework) kuten ExpressJS, ja selaimen merkki- ja tyylikieli (HTML ja CSS)
  • Ymmärrys digitaalisten sovellusten eri osista ja niiden kommunikoinnista
Eduksi katsotaan:
  • Kokemus digipalveluista partiossa
  • Suuri innostus uuden oppimiseen

Lisätiedot

Lisätietoa pestistä antaa Kajon digipalvelumestari Otso Kurkela (otso.kurkela@partio.fi tai 040 1313001) 

Täytä hakemus