SP e-oppimistiimin jäsen

Suomen Partiolaisten koulutusryhmä etsii e-oppimistiimin jäseniä (1-2 kpl). Tarkempi pestikuvaus määritellään tiimin muiden jäsenten kanssa oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

E-oppimistiimin jäsenenä olet mukana toteuttamassa itsenäisesti verkkokoulutuksia alusta loppuun sekä tukemassa muita partiokouluttajia heidän suunnittelemien verkkokoulutuksien toteutuksessa ja käyttöönotossa. Kaipaamme sekä pedagogista, teknistä että visuaalista osaamista tiimiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet SP:n e-oppimistiimin jäsen. Kokoontumisia on etänä 10-15 kertaa vuodessa. Saat perehdytyksen tehtävääsi sekä sinulla on osaava ja kokenut tiimi auttamassa alkuun.

Olet joko kokenut partiokouluttaja tai Moodle-mestari tai molempia.

Toivomme sinulla olevan hallussasi joitain näistä osaamisalueista:

Tunnet verkkokouluttamisen mahdollisuudet ja ymmärrät sen rajoitteet.

Sinulla on kokemusta Moodlen käytöstä opettajana ja koulutuksien suunnittelijana.

Sinulla on kyky nähdä oppimistavoitteet kohderyhmälle soveltuvina tehtävinä sekä ymmärrys osaamisen osoittamisen keinoista ja arvioinnista.

Pystyt työskentelemään tiimissä ja itsenäisesti, livenä ja O365-ympäristössä, olet oma-aloitteinen, hoidat hommasi ajallaan ja autat tarvittaessa kaveria.

Audiovisuaalinen tuottaminen, käsikirjoittaminen, kuvaaminen, editointi

Visuaalinen osaaminen, graafinen suunnittelu, CSS

Ruotsin ja englannin kielen taito, kyky tuottaa napakkaa tekstiä, kielenhuolto-osaaminen

Lisätiedot

Lisätietoja saat koulutusryhmän puheenjohtajalta Timo Siréniltä (timo.siren(at)partio.fi) ja e-oppimispäälliköltä Netta Nevalaiselta (netta.nevalainen(at)partio.fi)

Täytä hakemus