SP-FS somettaja

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, miten Partio näkyy sosiaalisessa mediassa? Onko sinulla siistejä juttuja kerrottavana, jotka haluaisit jakaa muille? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä ideoimaan ja toteuttamaan mukaansa tempaavaa, kiinnostavaa ja innostavaa sisältöä Partion sosiaalisen median kanaviin.

Suomen Partiolaisten sosiaalisen median tiimi etsii tekijöitä ja sinä voit olla yksi niistä! Etsimme erilaisia partiolaisia ympäri Suomen, jotka ovat valmiita kertomaan Partiosta jäsenille ja koko kansalle. Pestiin kuuluu sosiaalisen median sisällön suunnittelua yhdessä muiden tekijöiden kanssa, yhteistä ideointia ja sisällön tuottamista sosiaalisen median kanaviin.


Etsimme nyt tekijöitä seuraaviin kanaviin:
-Instagram
-Facebook
-LinkedIn
-Twitter
-Youtube

Jos joku edellä mainituista kanavista kiinnostaa erityisesti tai olet mestari esim. sosiaalisen median analytiikassa, ilmoitathan siitä hakiessa. Näin saamme jokaiselle mielekkään tehtävän ryhmässä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin lähtökohtana on halu vaikuttaa Suomen suurimman nuorisoliikkeen näkyvyyteen sosiaalisen median kanavissa. Viestinnän ja markkinoinnin pestiä edeltävä tuntemus (YSP-kurssi, piiri- ja lippukuntaviestintä...) katsotaan hyödyksi pestin kannalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla viestinnän asiantuntija, jotta voit hakea pestiä.

Somettajan pestissä tärkeintä on se, että sinulta löytyy motivaatiota ja innostusta kokeilla, ideoida ja toteuttaa viestintää Suomen Partiolaisten sosiaalisen median kanavissa. Myös halu kehittää omaa osaamista ja ryhmän toimintaa edesauttaa pestin hoitamisessa.

Pesti vaatii aikaa muutamia tunteja kuukautta kohti. Tehtäviisi kuuluu sisällön tuottamista sekä sen ideointia Partion sosiaalisen median kanaviin säännöllisin väliajoin. Sosiaalisen median ryhmällä on kuukausittain oma kokous, jossa käsitellään koko ryhmää koskevia asioita. Kyseiseen kokoukseen osallistuvat kaikki sosiaalisen median ryhmän jäsenet.

Lisätiedot

Jäikö jotain kysyttävää pestistä? Kysymykset voit osoittaa sosiaalisen median ryhmän puheenjohtajalle:

Nella Ruonala
puh: +358452019311
email: nella.ruonala@partio.fi

Täytä hakemus