SP-FS tapahtumasomettaja

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, miten Partio näkyy sosiaalisessa mediassa? Onko sinulla siistejä juttuja kerrottavana, jotka haluaisit jakaa muille? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä ideoimaan ja toteuttamaan mukaansatempaavaa, kiinnostavaa ja innostavaa sisältöä erilaisista tapahtumista Partion sosiaalisen median kanaviin.

Suomen Partiolaisten sosiaalisen median tiimi etsii tekijöitä ja sinä voit olla yksi niistä! Etsimme erilaisia partiolaisia ympäri Suomen, jotka ovat valmiita kertomaan Partiosta jokaiselle. Pestiin kuuluu sisällön tuottamista erilaisista tapahtumista sekä yhteistyön tekemistä muun sosiaalisen median tiimin kanssa.

Etsimme nyt tekijöitä seuraaviin kanaviin:
-Instagram
-Facebook
-Youtube

Jos joku edellä mainituista kanavista kiinnostaa erityisesti tai olet mestari esim. sosiaalisen median analytiikassa, ilmoitathan siitä hakiessa. Näin saamme jokaiselle mielekkään tehtävän ryhmässä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin lähtökohtana on halu vaikuttaa Suomen suurimman nuorisoliikkeen näkyvyyteen sosiaalisen median kanavissa. Viestinnän ja markkinoinnin pestiä edeltävä tuntemus (YSP-kurssi, piiri- ja lippukuntaviestintä...) katsotaan hyödyksi pestin kannalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla viestinnän asiantuntija, jotta voit hakea pestiä.

Somettajan pestissä tärkeintä on se, että sinulta löytyy motivaatiota ja innostusta kokeilla, ideoida ja toteuttaa viestintää Suomen Partiolaisten sosiaalisen median kanavissa. Myös halu kehittää omaa osaamista ja ryhmän toimintaa edesauttaa pestin hoitamisessa.

Pesti vaatii aikaa muutamia tunteja kuukautta kohti. Tehtäviisi kuuluu sisällön tuottamista erilaisista tapahtumista sekä sisällön ideointia yhdessä muun sosiaalisen median ryhmän kanssa. Tapahtumasomettaminen sisältää tapahtumasta kertomista sosiaalisen median kanavissa tapahtuman aikana sekä sen jälkeen. Mahdollisuuksia tuottaa sisältöä tapahtumista tulee jatkuvasti, mutta pestissä oleminen ei edellytä sitä, että pääset jokaiseen niistä. Sosiaalisen median ryhmällä on kuukausittain oma kokous, jossa käsitellään koko ryhmään koskevia asioita. Kyseiseen kokoukseen osallistuvat kaikki sosiaalisen median ryhmän jäsenet.

Lisätiedot

Jäikö jotain kysyttävää pestistä? Kysymykset voit osoittaa sosiaalisen median ryhmän puheenjohtajalle:

Nella Ruonala
puh: +358452019311
email: nella.ruonala@partio.fi

Täytä hakemus