Suunnistuskymppi / Pop-Up-ohjelma / Finnjamboree Kajo 2022

Oletko joskus eksynyt metsässä? Silloin ehkä tiedät, kuinka tärkeää suunnistustaito on. Pop-up-ohjelman suunnistuskymppi tarjoaa paraatipaikan kartanluvun eturintamassa.

Pop-up-ohjelman HYPPY -osa-alueen suunnistuskymppi on yksilöpesti. Voit hakea myös parin kanssa kahta HYPYN kymppipestiä yhdessä. Mainitse tämä hakemuksessa.

Pop-up-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman alla toimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HYPPY vastaa leiriläisten liikuttamisesta. HYPPY-ohjelma voi sisältää mitä tahansa joogasta jalkapalloon,kabaddista karateen tai suunnistuskoulusta salsakurssiin. HYPPY-kokonaisuudelle on luotu raamit, mutta lopullinen ohjelma hahmottuu kymppien mielikuvituksen ja mielenkiinnon mukaan. HYPPY toimii yhteistyössä muiden Pop-upin osa-alueiden kanssa.

HYPPY-tiimissä on tukenasi kaksi hulvattoman huippua mestaria, jotka siivittävät sinut läpi Kajo-vuoden. Tiimiin kuuluu lisäksi seitsemän kymppiä. Yhdessä vastaamme siitä, että niin leiriläiset kuin tekijätkin saavat mahdollisuuden purkaa ylimääräistä energiaa, oppia uutta ja tutustua eri liikuntamuotoihin, huolehtia hyvinvoinnistaan ja ennen kaikkea nauttia hyvästä seurasta liikunnan parissa.

Suunnistuskymppi vastaa pestinimikkeen mukaisesti suunnistusohjelman järjestämisestä leirillä. Rogaining, TrailO,sprinttisuunnistus, kenties Minna Kaupin suunnistuskoulu… mitä ikinä keksitkään suunnistuksen maailmasta. Pestissä on mahdollista tehdä yhteistyötä leirin ulkopuolisten osaajien kanssa esimerkiksi juuri suunnistusopetuksen muodossa. Pestissä voit hyödyntää omia pihkaniskakontaktejasi, mutta ei hätää mikäli niitä ei ole, luodaan sellaiset tarvittaessa yhdessä. Suunnistuskymppi toimii tiiviissä yhteistyössä muiden HYPPY-kymppien kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin ei vaadita partiokokemusta, mutta suunnistustaustasta ja/tai -taidoista on paljon apua pestissä suoriutumiseen. Kaikkea ei tarvitse osata itse, osaajia etsitään tarpeen mukaan. Tärkeintä on kuitenkin into tekemiseen ja uuden oppimiseen.


Lisätiedot

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista HYPPY-tiimin yhteisiin palavereihin 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krt ennen leiriä. Lisäksi edistät oman vastuualueesi toimintoja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Lisätietoja pestistä hyppymestareilta Jounilta ja Petralta.

jouni.lappalainen[at]partio.fi, 040 8368033

petra.uitus[at]partio.fi

Täytä hakemus