Tasavertaisuusekspertti, Finnjamboree Kajo2022

Työskenteletkö tai opiskeletko ihmisoikeuksien, CSR-asioiden tai sosiaalisen kestävyyden parissa, ja haluaisit hyödyntää osaamistasi myös Partiossa? Hallitsetko alan perusteet ja motivoidut sen edistämisestä omassa arjessasi? Tässä on sinulle sopiva pesti!

Haemme tasavertaisuuseksperttiä suunnittelemaan Kajon sosiaalista vastuullisuutta ja tasavertaisuustyötä. Tasavertaisuusekspertin tehtävänä on ihmisoikeuksien, tasavertaisuuden ja yhdenvertaisuuden aihepiirien tarkastelu ja suunnittelu muun muassa seuraavissa kokonaisuuksissa:

  • Kumppanuudet ja Kajon kumppaneiden sosiaalinen kestävyys
  • Hankinnat ja niihin liittyvät sosiaalisen kestävyyden näkökulmat

Tasavertaisuusekspertti toimii myös Kajon omana sisäisenä asiantuntijana Resurssit-osa-alueen alla. Tasavertaisuuseksperttinä tuet tarvittaessa myös muita osa-alueita ja niiden päätöksentekoa sosiaaliseen kestävyyteen liittyvissä toimissa.

Tasavertaisuuseksperttinä pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan vastuullisuuden liikennevalomallia, jolla kumppanuuksien vastuullisuutta johdetaan Kajolla. Liikennevalomallin kehitystä johtaa liikennevalomestari, joka on myös lähijohtajasi Kajolla.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Edellytämme kiinnostusta ja perehtyneisyyttä tasavertaisuus- ja yhdenmukaisuusasioihin sekä kykyä itsenäiseen tiedonhankintaan. Aiempi työkokemus tai osaaminen esimerkiksi yritysvastuu-, ihmisoikeus- tai muusta sosiaalisen vastuullisuuden työstä on eduksi, mutta hyvällä asenteella ja motivaatiolla pääsee pitkälle.

Pestiin kuuluu osallistuminen vastuullisuus- ja kumppanuusryhmän Teams-palavereihin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja omaan itsenäiseen työhön kokousten ulkopuolella leiriä kohti enenevissä määrin.

Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat vastuullisuus- ja kumppanuuspäälliköt Lotta Kuuteri ja Paavo Tertsunen:

lotta.kuuteri@partio.fi

paavo.tertsunen@partio.fi

Täytä hakemus