Tekijäviestinnän kymppi, Finnjamboree Kajo 2022

Yli 15 000 partiolaisen leirin järjestämiseen tarvitaan satoja ja jopa tuhansia tekijöitä aina päiväpesteissä olevista samoajista yli vuoden mittaisiin mestari ja kymppipesteihin. Tekijäviestinnän kymppinä pääset varmistamaan, että tekijät tietävät sen mitä heidän tarvitsee tietää ja varmistamaan, että tärkeät viestit saavuttavat koko leiriorganisaation. Tekijäviestinnässä pääset toimimaan kaikkien osa-alueiden kanssa ja niin tuottamaan sisältöä kuin editoimaan sitä. Tässä kymppipestissä olet avainasemassa varmistamassa, että informaatiotulva tekijöille ei murskaa alleen, vaan tarpeellinen tieto tavoittaa tekijät sekä on helposti löydettävissä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvitaan hyviä suomenkielen taitoja, sillä tekijöiden pääsääntöinen kieli on suomi. Myös kyky tiivistää sekä löytää oleelliset pointit ovat hyödyllisiä. Pestissä tulet toimimaan useiden eri osa-alueiden kanssa, joten kyky lähestyä vieraitakin ihmisiä sekä valmius pitää monia lankoja samanaikaisesti käsissä on eduksi. Pestissä auttaa kokemus aikaisemmista partioprojekteista sekä ymmärrys siitä, minkälaisia tietoja voidaan ja on hyvä olla olemassa.

Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Kymppinä tulet pestaamaan oman tekijätiimisi ja johtamaan heidän toimintaansa. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat myös tarpeen.


Tekijäviestinnän kymppinä olet osa viestintätiimiä ja olet velvoitettu osallistumaan tiimin kuukausittaisiin palavereihin, leirin lähestyessä jopa useammin. Kajo liikkuu jatkuvasti eteenpäin ja siten myös tekijät tarvitsevat tietoa. On hyvä olla myös itse aktiivinen ja niin sanotusti aktiivisesti perillä siitä mitä Kajossa tapahtuu.

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy joulukuussa 2022. Tekijäviestintää tarvitaan niin ennen leiriä kuin leirin aikana ja vielä leirin jälkeenkin.

Lisätiedot

Mikä sinun mielestäsi on tärkeää tekijäviestinnässä? Kerro siitä hakemuksessa,, otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä. Lisää tietoa saat viestintämestari Johanna Reposelta, johanna.reponen@partio.fi 

Täytä hakemus