Tiedonhallintakymppi Finnjamboree Kajo 2022

Tiedonhallintakymppi osallistuu tiedonhallinnan tuen toteuttamiseen keskittyen erityisesti leirin osallistujapalveluiden tiedonhallintatarpeisiin.

Tässä pestissä pääset rakentamaan ja kehittämään Kajon Jemman (Suomen Partiolaisten Intra) työskentely-ympäristöä, jota ilman partioleiriä on nykyään lähes mahdotonta tehdä. Pesti on todellinen rajapintojen huipentuma, sillä pestissä pääset kurkistamaan lähes jokaisen leirin osa-alueen arkeen.

Tiedonhallintakymppi toimii pestissään tiedonhallintamestarin työparina ja keskittyy erityisesti osallistujapalveluiden tiedonhallintatarpeisiin. Tiedonhallintakymppi huolehtii leirin päätoimiston ja alaleirien palvelupisteiden tiedonhallinnan suunnittelusta ja rakentamisesta yhdessä Osallistujat-osa-alueen osallistujapalveluiden kanssa. Pestin keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi leirilippukuntakansion kokoamiseen ja leirin päiväaikataulujen rakentamiseen liittyvät tiedonhallintaratkaisut.

Pestissä pääset kehittymään erityisesti esimerkiksi asiakastarpeiden kartoittamisessa ja opit tekemään tarpeiden pohjalta erilaisia tiedonhallintaratkaisuja. Pestin myötä olet mukana kehittämässä partion sähköistä työympäristöä myös tulevaisuutta varten.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tässä pestissä et välttämättä tarvitse aiempaa partiokokemusta, vaan tärkeämpää olisi Microsoftin O365-ympäristön käyttökokemus ja osaaminen tai valmius ottaa O365-työkalut nopeasti käyttöön. Kajon valmistelu perustuu Teamsin, Sharepointin ym. muiden O365-työkalujen käyttöön.

Tiedonhallintakympiltä toivomme:
  • Käyttökokemusta Suomen Partiolaisten Intrasta (Jemma) ja/tai Microsoftin O365-ympäristöstä muusta organisaatiosta.
  • Teams- ja/tai Sharepoint-osaamista.
  • Kykyä rakentaa tarpeista toimivia tiedonhallintaratkaisuja.
  • Kiinnostuneisuutta kehittää partion sähköistä työympäristöä.

Lisätiedot

Tukenasi toimii tiedonhallintamestari sekä koko tiedonhallintaryhmä. 

Pesti alkaa syksyllä 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. 

Leirin valmisteluvaiheessa virtuaalisia kokouksia on noin 1-2 kertaa kuussa. Lisäksi pyritään pitämään vuodessa 1-2 päivä- tai iltaseminaaria (livenä tai etänä mahdollisuuksien mukaan). Tiedonhallintakympin tehtävässä on paljon rajapintatyötä, jolloin voi olla tarpeen osallistua ajoittain myös muiden osa-alueiden kokouksiin. 

Lisätietoja saat tiedonhallintapäälliköltä: Oona Pentala-Nikulainen (etunimi.sukunimi@partio.fi tai 0504665362) 

Täytä hakemus