Tietovisakymppi / Finnjamboree Kajo 2022

Onko vahvuuksiasi tieto ja terävä muisti? Ovatko visailupelit tuttuja? Tervetuloa tekemään tv-kisoista inspiroitunutta Battle-laaksoa ja tuomaan laaksoomme kiperiä kysymyksia tietovisojen parissa!
Battle-laakso on yksi Kajon kuudesta ohjelmalaaksosta. Jokainen laakso tarjoaa leiriläisille teemansa mukaisia elämyksiä siten että jokaiseen ohjelmalaaksoon osallistuu kuutena päivänä noin 2 000 leiriläistä kaikista leirin ikäkausista.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tietovisakymppinä pääset suunnittelemaan laaksoon Trivial Pursuitista inspiroitunutta perinteistä visailurastia ja pistämään leiriläisten kaiken yleistiedon peliin. Pesti alkaa syksyllä 2021 ja kympin tehtävänä on vastata rastista kokonaisuutena ja ottaa vastuu mm. suunnittelusta, hankinnoista, rekrytoinneista ja itse toteutuksesta. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi. Täten toivomme että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin haetaan ensisijaisesti yksin.

Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella. Pestissä toimitaan suomeksi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä: Laaksomestari Iiris Riikonen (iiris.riikonen@partio.fi)

Täytä hakemus