TikTokkaaja, Finnjamboree Kajo 2022

Hei lähtiskö sulta kunnon revittelytanssit, osaat muuten vaan jonkun todella hienon taidon tai sitten vaan toimitat tyhjää? No tää on just sun pestisi!

Kajon TikTok-tiimi etsii erilaisia ja mukaansa tempaavia persoonia osaksi kanavaamme. TikTokkaajan ei tarvitse olla tietäjä ja taitaja jo valmiiksi, mutta jos sinulta löytyy jo se jokin idea tai konsepti, mitä toteuttaa ja uskallat esiintyä, on sinulle paikka ryhmässämme! Sinulla on mahdollisuus muokata pestistä näköisesi yhdessä TikTok-kympin ja muun tiimin kanssa.

Pesti alkaa joulukuussa ja kestää Kajon loppuun asti.

No minkälaisia tyyppejä haemme?
Tavoite on kasata porukka, jossa jokainen saa brändäytyä erilaiseksi persoonaksi, toivomme että hakemusta tehdessäsi mietit: Millainen tiktokkaaja minä voisin olla? Esimerkkejä:
* HC-partiolainen
* ”ummikko” eli et välttämättä ole partiolainen ollenkaan tai ikinä käynyt edes metsässä
* TikTok-tanssija
* aihe-/teemavideoiden tekijä haluamastasi aihealueesta
* Testaaja
* tunnelmoija
* Sun oma idea?

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet samoaja, vaeltaja tai aikuinen. Tiedät mikä on TikTok ja miten se toimii. Osaat suunnitella ja tehdä laadukasta sisältöä Kajon tilille.

Hakemuksessasi halutessasi voit mainita esimerkiksi:

* Millainen olisi paras Kajon TikTok-tili?
* Millaisella panostuksella ajallisesti kykenet tekemään ennen leiriä sekä leirillä?
* Millaisella välineistöllä kykenet kuvaamaan sisältöäsi?
* Miten hyvin tunnet TikTokin trendejä ja tiedät sovelluksen toimivuudesta, kuten algortimeista?
* Mitä tilillämme tulisi ehdottomasti olla?

Voit myös lähettää esittelyvideon itsestäsi tai muun haluamasi portfolio tuotoksen, jossa tyyliäsi ja persoonaasi somen tekijänä ilmenee.
Lähetä hakemuksen yhteydessä muutama sinun TikTok-video sähköpostitse tai kerro julkisen TikTok-tilisi tiedot hakemuksessasi!

Lisätiedot

Kysy rohkeasti lisää, jos jäi mietityttämään joku! Lisätietoja pestistä saat TikTok-kympiltä, Lara Laamaselta (lara.laamanen@partio.fi) 

Täytä hakemus