Tue toimintaansa uudelleen käynnistäviä lippukuntia

Uudenmaan partiopiirin Hautomo-ryhmään haetaan lisää hiipuvien lippukuntien tukemisesta kiinnostuneita partiolaisia!

Pestin kuvaus, vastuualueet:

Ryhmän jäsenenä pääset mukaan tukemaan koronapandemian jälkeen toimintaa uudelleen käynnisteleviä lippukuntia arjen haasteissa. Toimit osana Hautomon tiimiä ja saat tukea pestiisi ryhmän puheenjohtajalta sekä ryhmän muilta jäseniltä. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa vuodessa, minkä lisäksi on erillisiä projekteja. Projekti voi olla esimerkiksi lippukunnan uuden ryhmän käynnistämisen tukeminen tai koronan vuoksi toiminnan lakkauttaneen ryhmän uudelleen käynnistämisen tukeminen. Järjestät paikkakunnalla avoimia partiotapahtumia, jotka tavoittavat paikallisia ihmisiä, antavat heille partiokokemuksia ja saavat heidät kiinnostumaan partion aloittamisesta. Näet kättesi jäljet nopeasti ja vaikutat siihen, että partioryhmien määrää palautetaan koronapandemiaa edeltäneelle tasolle.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta lippukunnassa toimimisesta ja haluat olla mukana tukemassa ryhmien uudelleen käynnistämistä Uudellamaalla. Tekemällä oppii ja tukenasi on muiden Hautomon jäsenten vankka kokemus ja osaaminen!

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää Hautomon puheenjohtaja Mika Mäkelältä: mika.makela@partio.fi tai piiritoimiston Ninalta: nina.k.miettinen@partio.fi/0504460056. 

Täytä hakemus