Tule tukemaan Porvoon uusimman lippukunnan toimintaa!

Tule mukaan tukemaan Porvoon uusinta lippukuntaa! Lippukunta perustettiin noin vuosi sitten, mutta korona-aika on rokottanut toimintaa niin että ihmisiä on tullut ja mennyt.

Lippukunnan nykyisistä jäsenistä suurin osa ei ole aikaisemmin ollut partiossa ja siksi lippukunta kaipaisikin vankkaa pario-osaamista riveihinsä. Etsimme sekä paperipartiota tuntevia hallituksen jäseniä, että ryhmänjohtamista taitavia apukäsiä koloiltoihin. Koloiltoja pidetään 3-4 viikon välein. Toki mukaan olet tervetullut, vaikka sinulla ei partiotaustaa olisikaan. Kaikista tärkeintä on motivaatio mahdollistaa lapsille tämä upea harrastus Porvoossa.

Lippukunta on monikielinen ja operoi sekä suomeksi että englanniksi. Hyötyä on siis myös reippaasta asenteesta ja sen ymmärtämisestä, että kaikille samat asiat eivät ole ennestään tuttuja. Uudenmaan Partiopiirin Hautomo-ryhmä on tukena pestissäsi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Mahdollisuus antaa aikaa noin kerran kuussa Porvoossa, useimmiten paikan päällä tai välillä etäyhteydellä. Kokemusta lippukunnan hallitustyöskentelyn organisoinnista tai partioryhmän vetämisestä. Myös vastaava kokemus muista järjestöistä sopii hyvin!

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää Hautomon puheenjohtaja Mika Mäkelältä: mika.makela@partio.fi tai piiritoimiston Ninalta: nina.k.miettinen@partio.fi/0504460056. 

Täytä hakemus