Tunnelmakymppi Finnjamboree Kajo 2022 Rauhalaakso

Valtiomuotoja, yhteiskunnallista vaikuttamista, politiikkaa, medialukutaitoja ja rauhanneuvotteluita. Kuulostaako paluulta peruskoulun yhteiskuntaopin tunneille? Ehkä, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Kajon Rauhalaakso on yhteiskunnallisten teemojen ympärille rakentuva salapoliisiseikkailu täynnä konflikteja, korruptiota, yllättäviä juonenkäänteitä ja hauskoja aktiviteetteja, ja me haluamme juuri sinut mukaan mahdollistamaan tämän seikkailun leiriläisille!?

Onko elämysten suunnittelu ja tunnelman virittäminen sinun juttusi? Oletko kiinnostunut tapahtumatuotannosta ja tykkäät olla yhteydessä uusiin ihmisiin? Tule mukaan Rauhalaakson jengiin Tunnelmakympiksi!

Rauhalaakso on yksi Kajon kuudesta ohjelmalaaksosta. Jokainen laakso tarjoaa leiriläisille teemansa mukaisia elämyksiä siten että jokaiseen ohjelmalaaksoon osallistuu kuutena päivänä noin 2 000 leiriläistä kaikista leirin ikäkausista. Rauhalaaksosta löytyy neljä eri osa-aluetta, joiden toimintapisteissä tutustutaan rauhantyöhön empatiataitojen, vuorovaikutustaitojen, neuvottelutaitojen, medialukutaitojen ja elämyksellisyyden kautta.

Tunnelmakympin vastuulla on Rauhalaakson elämyksellisyyden johtaminen. Rauhalaakso pyrkii olemaan jokaiselle osallistujalle kokonaisvaltainen elämys, jossa ilmapiirillä, tunnelmalla ja äänimaisemalla on tärkeä rooli. Tunnelmakympin hommiin kuuluukin muun muassa laakson äänimaailman ja esiintyjien koordinointi sekä tunnelmaa luovien lavasteiden ynnä muiden visuaalisten elementtien suunnittelu ja toteuttaminen tiimisi kanssa.

Jos tunnelman visiointi ja tapahtumatuotantotyylinen työskentely ovat omaa osaamistasi, hae ihmeessä mukaan Rauhalaakson parhaaseen tiimiin! Laita myös kysymystä tulemaan, jos haluat esimerkiksi lisätietoja elämyksellisyyden alustavista suunnitelmista, tai jokin muu asia mietityttää.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kymppipesti on lähtökohtaisesti johtamispesti, jossa johdetaan omaa tekijätiimiä käytännön toimissa. Siksi toivommekin hakijalta kokemusta tiimin johtamisesta partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin haetaan yksin.

Pesti alkaa syyskuussa 2021. Tunnelmakymppi vastaa laakson elämyksellisyydestä sisältäen vaiheet aina suunnittelusta, hankinnoista ja tekijöiden rekrytoinnista toteutukseen ja palautekeskusteluihin asti. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Tärkeitä yhteistökumppaneita sinulle ovat myös Rauhalaakson Juonikymppi ja Videotuotantokymppi. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen loppuvuodesta 2022.

Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella. Pestissä toimitaan suomeksi.

Lisätiedot

Arla Selin
Ohjelmalaaksomestari
arla.selin@partio.fi

Täytä hakemus