Turvan expertti Finnjamboree Kajo 2022 (4 hlö)

Haemme Turvan experttejä vastaamaan Turvan toiminnoista sekä esihenkilöiksi järjestyksenvalvojilleja turvalaisille.

Kajon Turva on osa Turvallisuuden kokonaisuutta ja Palvelun osa-aluetta. Turva päivystää leirialueella ympärivuorokautisesti ja tavoitteenamme on olla aktiivisti tukemassa turvallisen Finnjamboreen toteuttamista. Ylläpidämme turvallisuutta ja ennaltaehkäisemme onnettomuuksia. Olemme ystävällinen ja osaava joukko partiolaisia, jotka ovat hymyssä suin valmiita auttamaan kanssapartiolaisia pienemmistä havereista aina vakavampiinkin sattumuksiin. Olemme läsnä siellä missä muutkin – valmiina auttamaan, neuvomaan ja opastamaan, sekä tarvittaessa tarttumaan toimeen, jotta kaikille taattaisiin turvallinen leirikokemus.

Turvan expertin pestissä pääset tutustumaan ja toimimaan koko leirialueella. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä monien eri rajapintatahojen kanssa. Saat mahdollisuuden nähdä leirin alusta loppuun sen rakentamisesta aina purkamiseen asti – niin auringon paahteessa kuin kuun loistossakin, sillä Turva valvoo ympärivuorokautisesti, jotta muiden ei tarvitsisi. Turvallisen leirin toteuttaminen on kriittisimpiä tavoitteita partiotapahtumalle, ja Turvan kymppipestissä pääset konkreettisesti vaikuttamaan tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Jos yllä olevakuvaus osui ja arvopohjamme kolahti,saatat olla hakemamme henkilö!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Edellytämme Turvan expertiltä suoritettua partiojohtajan peruskurssia, voimassa olevaa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä sekä aiempaa kokemusta järjestyksenvalvojana toimimisesta työelämässä.

Kokemus partioturvallisuuden pesteistä katsotaan pestissä menestymisen kannalta merkittäväksi eduksi. Turvallisuusalan ammatillinen koulutus sekä muu järjestyksenvalvontaan tai turvallisuuden toimialaan liittyvä koulutus ja työkokemus katsotaan myös eduksi.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten parissa. Haluat osaltasi auttaa ja olla mukana mahdollistamassa häiriötöntä ja turvallista partioleiriä. Olet joustava, mutta sinulla ei mene sormi suuhun, kun on tarve tarttua toimeen. Olet ratkaisukeskeinen. Sinulla on kokemusta erilaisten partiolaisten johtamisesta ja valmius toimia tarvittaessa järjestyksenvalvonnan esihenkilötehtävissä leirin aikana. Järjestyksenvalvojan toimivaltuuksien hallitseminen on välttämätöntä Turvan expertin pestissä.


Lisätiedot

Haettavat experttipestit:

Esikuntaexpertti

Työvuorosuunnitteluexpertti  

Materiaalivastuuexpertti 

Tilannekuvaexpertti

Turvan expertin pestillä on sekä leiriä edeltäviä että leirin aikaisia tehtävä. Ennen leiriä osallistut Turvan mestareiden ja kymppien kanssa Turvan toiminnansuunnitteluun. Vastaan ennen leiriä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti oman vastuualueesi suunnittelusta ja suunnitelmien käytännön jalkauttamisen edistämisestä. Lisäksi mestarit, kympit ja expertit kokoontuvat yhdestä kahteen viikonloppuseminaariin syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana. Vähintään toinen seminaareista on tarkoitus järjestää etäyhteyksien kautta. Tämän lisäksi kokoonnutte oman vuoron kanssa niin, että olette toisillennetuttuja jo ennen leiriä.  

Leirillä vastaat oman vastuualueesitavoitteiden saavuttamisesta oma-aloitteisesti ja aktiivisesti. Leirin jälkeen osallistut Turvan loppuraportin tuottamiseen omasta osa-alueestasi.  

Expertin pesti ei lähtökohtaisesti vaadi yövuorossa valvomista, vaan pestin tehtävät on suoritettavissa päiväsaikaan. Valmiutta satunnaiseen yötyöhön tarpeen mukaan kuitenkin arvostetaan, sillä Turva toimii ympärivuorokautisesti.  

Odotamme, ettäTurvan expertti osallistuu koko leirille. Rakennus- ja purkuleireille osallistuminen on erittäin suotavaa. Pesti alkaa syksyllä 2021 ja päättyy syksyllä 2022. 

Lisätietoja antavat turvan mestarit Tero Honkaniemi (tero.honkaniemi@partio.fi) ja Antti Seppänen (antti.seppanen@partio.fi)

Täytä hakemus