Työkonemestari / Finnjamboree Kajo 2022

Etsimme kahta työkonemestaria. Oletko aina halunnut olla pyörittämässä fillarivuokraamoa? Onko sinulla palavaa halua organisoida asioita tapahtumaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä voi tämä pesti olla juuri sinun!

Pestissä pääset suunnittelemaan ja organisoimaan työkoneiden ajojärjestelyä rakennus ja purkuleirin aikana. Tällä toiminnalla pääset varmistamaan, että leiri valmistuu ajallaan ja jokainen lautapino on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lisäksi tarvitsemme erilaisia työkoneita erilaisiin avustaviin tehtäviin koko leirin ajan. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa kokonaisuus niin, että jokainen saa oikea-aikaisesti tarvitsemansa laitteen käyttöön. Työkoneiden hallinnoinnin lisäksi vastuullasi on fillarivuokraamon pyörittäminen. Leirille on tulossa toista sataa polkupyörää ja ne ovat vapaassa käytössä kaikkien tekijöiden kesken. Tehtävänäsi on tietää missä pyörät liikkuvat ja huolehtia siitä, että pyörät palautuvat laina-ajan jälkeen takaisin vuokraamoon.

Pestiin voit hakea yksin tai parin kanssa.

Pestinkesto 02/2021-10/2022

Työkonemestarina pääset organisoimaan työkoneidenliikuttelua leirialueella. Saat toimia läpileikkaavasti koko organisaatiossa.

Pestissä toimit tiiviissä yhteistyössä resurssin logistiikka-ryhmän kanssa. Resurssi vastaa Kajolla kaikesta logistiikkaan liittyvästä toiminnasta ja tehtävänäsi on varmistaa, että tekniikan ja huollon tarvitsemat työkoneet löytyvät oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Huoltopäälliköt antavat tukea ja neuvoja läpi pestin.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut

  • Fillarivuokraamo
  • Rakennusleirin ja purkuleirin tekniikan ja huollon työkoneiden ajojärjestelyt
  • Leirin aikana tekniikan ja huollon työkoneiden käytön järjestelyt
  • Kymppi ja tekijäorganisaation pestaaminen ja perehdyttäminen
  • Huollon johtoryhmä 6 kertaa vuodessa ja lähempänä leiriä tiheämmin
  • Huollon viikonloppukokous 4 kertaa ennen leiriä ja 1 kerran leirin jälkeen

Lisätiedot

Millaista tukea on tarjolla?

Yksin sinun ei tarvitse pestiä hoitaa, sillä sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava päällikkötiimi ja koko palveluiden organisaatio. Huoltopäälliköt toimivat pestiesimiehinäsi ja me autamme sinua onnistumaan!

Pia Heiskanen, Huoltopäällikkö. pia.heiskanen@partio.fi

Anna-Lea Nissi, Huoltopäällikkö. anna-lea.nissi@partio.fiTäytä hakemus