Vaeltajaluotsikymppi / Finnjamboree Kajo 2022 (12kpl)

Haluatko päästä mahdollistamaan vaeltajaluotsien ja vaeltajien onnistuneen leirikokemuksen?


Kehittämö huolehtii nimensä mukaisesti leiriläisten kehittymisestä pestissään ja pestin ulkopuolella, sekä osaamisen tunnistamisesta ja leiriläisten henkisestä hyvinvoinnista. Kehittämössä pääset vaikuttamaan onnistuneeseen leirikokemukseen tukemalla jaksamista ja uuden oppimista. Luotsaus on yksi Kehittämön osa-alueista ja iso osa leiriä ja leiriläisten arkea. Vaeltajaluotsikymppinä olet vaeltajaluotsien kautta mukana mahdollistamassa vaeltajien ikimuistoisen suurleirikokemuksen.


Luotsaus tekee tiivistä yhteistyötä lähes kaikkien muiden leirin osa-alueiden kanssa.

Vaeltajaluotsikymppinä tuet vaeltajaluotseja heidän pestissään. Kymppinä mahdollistat luotsien vertaistuen saamisen yhteisissä tapaamisissa ja annat riittävät eväät vaeltajien luotsaamiseen. Unohtamatta luotsien rentoutumisesta ja omasta ajasta tapaamisten yhteydessä. Saat tueksesi luotsausmestarin sekä leirin muut vaeltajaluotsikympit. Leirille pestataan noin 12 vaeltajaluotsikymppiä. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.


Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä jos kaipaat lisätietoja!


Lisätietoja antaa luotsausmestari Minni Koivisto (minni.koivisto@partio.fi)

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon vaeltajaluotseja. Täten toivomme että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Vaeltajaohjelman ja vaeltajaluotsin pestin tunteminen on eduksi. Ennen kaikkea toivomme sinulta innokkuutta oppia uutta, kehittää luotsausta leirillä ja rohkeutta keskustella. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin voi hakea yksin tai parin kanssa.

Pesti edellyttää osallistumista kymppien yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu luotsien etätapaamisten ja leirillä pidettävien tapaamisten suunnitteluun ja järjestämiseen.


Täytä hakemus