Vår-FM 2021, chefstrio

Gillar du utmaningar och äventyr? Får tävlingar dig att vakna till liv och adrenalinet att kicka in? Gillar du att hitta på mångsidiga uppgifter och roliga inslag? Då kanske just DU är personen vi söker? 
 
Just nu söker FiSSc en chefstrio som vill förverkliga FM-tävlingen i scoutfärdighet som ordnas av Finlands Svenska Scouter 2021! FM-tävlingen är nationell och scouter från alla kårer i Finland får delta. 

Därför söker vi nu en motiverad trio som tillsammans vill skapa en tävlingsupplevelse där finskspråkiga och svenskspråkiga scouter tillsammans kan ha det roligt och utmana sig själva. 
 
Stabchef: Stabchefen leder projektet tillsammans med den övriga staben. Stabchefens främsta ansvarsområden är administration och ledning av tävlingsorganisationen. 
 
Vice stabchef med ansvar för tävlingsdelen: ansvarar för att förverkliga tävlingsdelen tillsammans med staben, till denne hör t.ex. rutterna, uppgifterna och poängräkningen. 
 
Vice stabchef med ansvar för logistik: ansvarar för att förverkliga det praktiska kring tävlingen tillsammans med staben, till denne hör t.ex. området, materialet och transporter. 
 
Stabcheferna kommer tillsammans att rekrytera sin stab. Stabcheferna och staben arbetar tätt tillsammans med Programgruppen för att bygga upp en fungerande tävling.  

Uppdraget börjar under sommaren 2019, och slutar på sommaren 2021. 
 
Du kan söka om uppdraget som enskild scoutledare, eller tillsammans med någon annan.  
Alternativt kan du anmäla intresse för något annat stabsuppdrag.  
 
Vi önskar att tävlingsstaben skulle samarbeta med förbundslägerstaben i samråd med Sten-Nylander tävlingen. Tävlingen kan sporra deltagandet i nästa års tävling, och är ett utmärkt tillfälle för staben att få testa vad som krävs för att planera och utföra en tävling. Observera att kontroller med mera måste göras om inför den egentliga tävlingen, men att det finns möjligheter att prova olika ideér redan på Sten-Nylander. 

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Vi söker dig som: 
- Är en engagerad och driftig person som kan arbeta såväl ensam som i grupp, har en kreativ syn på hur man skall förverkliga scoutprogrammet och är positivt inställd till att prova på något nytt. 
- Kommunicerar väl, är lösningsinriktad och inkluderande gentemot staben, kårerna, förbundet och Finlands Scouter. 
- Känner dig hugad för ett större uppdrag, där du verkligen får utmana dig själv och utveckla ditt ledarskap 
 
Vi erbjuder dig: 
- Möjligheten att utvecklas i ett uppdrag, att få samarbeta med nya människor och aktörer samt att förverkliga en tävling som blir ett minne för livet för flera tusen scouter. 
- Möjligheten att påverka hur scoutingen ser ut i början av 2020-talet 
- Stöd i uppdraget genom Programgruppen och en mentor med tidigare erfarenhet av uppdraget. 

Lisätiedot

Intresserad? Vad kul! Du får gärna meddela ditt intresse genom detta formulär och kort berättar varför just du skulle platsa som stabchefer. (Ifall du ansöker om uppdraget tillsammans med en eller två kompisar så kan du gärna skriva in vem den/de andra är.
 
Den sista dagen för intresseanmälan är 10.5.2019 
 
Ifall du har frågor om uppdraget kan du kontakta Programgruppens ordförande, Laura Oksanen eller styrelsemedlemmen med ansvar för program, Jockum Lundsten.  
Båda nås på förnamn.efternamn@scout.fi 

Projektbeställning: Programgruppens beställning för förverkligandet av FM-tävlingen

Täytä hakemus