Varastomestari, Finnjamboree Kajo 2022

Kajon Tavara & Toimitus eli siis hankinta, logistiikka, varasto ja jälleenmyynti ovat nyt tehtävinä sijoitettu yhteen Resurssien organisaation alle. Tehokas yhteistyö edellä mainittujen eri osa-alueiden välillä on oleellinen osa leirin toteuttamista ja tavoitteena on, että jo hankintoja suunniteltaessa mietitään tavaroiden kulku tehokkaasti leiriprojektin aikana aina jälleenmyyntiin saakka. "Tällä leirillä eivät pienet puupallot ole hukassa."

Tässä pestissä pääset vastaamaan leirin keskusvaraston toiminnasta sekä kokoamaan ja johtamaan leirin varastotiimiä.

Vastuullasi on Kajon tavaroiden varastointiprosessin sekä varastoinnin toteutuksen suunnittelu, koordinointi, käytännön organisointi sekä varastotiimin (noin 6 henkilöä) luotsaus. Otat kantaa varastojärjestelmän määrittämiseen. Varaston läpi kulkevat sekä leirille tulevat että leirin jälkeen palautuvat ja pois vietävät tavarat kuten myös jälleenmyyntiin jäävät tuotteet.

Työskentelet vahvassa yhteistyössä Kajon Tavara & Toimituksen muiden mestareiden ja asiantuntijoiden kanssa. Saat tukea pestiisi Kajon Tavara & Toimituksen päälliköiltä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet tarkka tyyppi, jolla pysyy lautapinot, ruuvit ja tiskiharjat järjestyksessä. Et säikähdä taulukoita, listoja tai tavaran paljoutta. Asiakaspalveluasenne on sinulla verissä. Aiemmasta projektiosaamisesta partiossa tai työelämässä sekä alan kokemuksesta on hyötyä pestissä toimimisessa.

Pestiin kuuluu osallistuminen Kajon Tavara & Toimituksen ryhmän sekä oman johdettavan tiimin Teams palavereihin 1-2 kertaa kuussa sekä ryhmän viikonloppuseminaareihin 2-3 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja oman tiimin johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022. Pestiin kuuluu leirielämä esiraksalta purkuleirin loppuun.


Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen päälliköt Mervi Varis (mervi.varis@partio.fi 0404872246) ja Petteri Lavikko(petteri.lavikko@partio.fi 05062700).

Täytä hakemus