Vastuullisuusraportoinnin viestintäkymppi, Finnjamboree Kajo 2022

Sykkiikö sydämesi vastuulliselle partiolle? Haluatko kokemusta viestintäkokonaisuuden suunnittelusta ja materiaalien tekemisestä? Hae vastuullisuusraportoinnin viestintäkympiksi!

Etsimme vastuullisuusraportoinnin viestintäkymppiä. Kympin tehtäviin kuuluvat viestintämateriaalin suunnittelu ja tuottaminen vastuullisuusaiheista (itse tieto on usein valmiina, mutta pestissä vastaat sen esittämisestä innostavilla tavoilla ja oikeissa kanavissa), vastuullisuuden loppuraporttien tuottamiseen osallistuminen sekä tarvittaessa lisäkäsien pestaaminen ja johtaminen.

Viestintäkymppi toimii vastuullisuusraportoinnin tiimissä yhdessä mestarin ja verkostovastavan kanssa. Pesti sijoittuu Resurssi-osa-alueen Vastuullisuus ja kumppanuudet -ryhmään. Pestissä pääset tekemään yhteistyötä vastuullisuusraportoinnin tiimin kanssa sekä olemaan yhteydessä Viestinnän ja markkinoinnin osa-alueeseen. Pääset myös kehittymään viestinnän suunnittelun, toteuttamisen ja johtamisen osaajana ja saat arvokasta kokemusta vastuullisuusteemoista viestimisestä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy syys-lokakuussa 2022. Tekemistä on tasaisesti pestin aikana. Pestattava pääsee itse suunnittelemaan pestin työmäärää.
Aiempi kokemus viestintätehtävistä on pestissä hyödyksi, mutta innostuneella asenteella ja rohkeilla ideoilla pärjää hyvin! Kympiltä toivotaan osaamista tai idearikkautta myös viestintämateriaalin visuaalisista elementeistä (esim. verkkojulkaisujen kuvituksissa, informatiivisissa symboleissa ja somepostauksissa) sekä hyvää kirjoitetun suomen taitoa. Pesti sopii myös sellaiselle, jolla ei ole aiempaa partiokokemusta.
Täytä hakemus