VBL-koulutuksen koulutuksenjohtaja tai fasilitaattori 2022

Haemme nyt

KOULUTUKSEN JOHTAJIA JA FASILITAATTOREITA
vuoden 2022 VBL 11 -koulutukseen.


VBL- koulutuksenjohtajat ja -fasilitaattorit osallistuvat yhden koulutuksen (VBL 11) toteutukseen vuoden 2022-2023 aikana. Koulutuksen kouluttajaryhmä koostuu kahdesta koulutuksen johtajasta sekä neljästä fasilitaattorista.

Tehtävänkuva

VBL on tunnettu paitsi erinomaisena johtajuuskoulutuksena, myös ihmisenä kasvamisen prosessina, joka jättää jäljen. Henkilökohtainen, sopivasti annosteltu muutos, onkin koulutuksen keskeinen tavoite – muuttaa ihmisiä siten, että heistä tulee parempia johtajia erityisesti itsetuntemuksen kehittymisen kautta. Koulutuksen johtajien ja fasilitaattorin tehtävä on varmistaa erinomainen kokemus koulutuksen osallistujille.

Onnistuneen kurssikokonaisuuden kouluttajatiimin kanssa mahdollistaa Partioaseman henkilökunta käytännön järjestelyjen osalta sekä VBL-kokonaisuutta Suomessa ohjaava VBL-ryhmä sisältöjen osalta. Tukena ovat myös kattavat koulutusoppaat sekä lukuisia fasilitaattori- ja koulutuksen johtaja -alumneja osana VBL-ryhmää.HUOM! Hakeminen tapahtuu videohakemuksella VBL-koulutuksen sivujen kautta:
https://www.partio.fi/nyt/parempaa-johtajuutta/kouluttajaksi/

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Lisätiedot


Täytä hakemus