Vesiturvakymppi Finnjamboree Kajo2022 (2 hlö)

Vesiturva on osa Kajon turvallisuusorganisaatiota ja kuuluu palveluiden osa-alueeseen. Vesiturvan tärkein tehtävä on huolehtia ennalta, että leirin uimarannat ja muut vesiaktiviteetit ovat leiriläisille turvallisia. Leirin aikana järjestämme uimarantojen rantavalvonnan ja osallistumme tarvittaessa muihinkin leirin vesiturvallisuustehtäviin.

Haemme kahta vesiturvakymppiä toimimaan rantavalvojien esihenkilöinä. Rantavalvontatyötä tehdään leirin aikana kahdessa vuorossa tämän hetken suunnitelmien mukaan kahdella uimarannalla. Vesiturvakymppi vastaa leirin aikana oman työvuoronsa toiminnasta, tukee rantavalvojia työsään, järjestää rantavalvojien harjoittelun ja koulutuksen työvuorojen aikana ja osallistuu itsekin rantavalvontatehtäviin.

Pestiin kuuluu myös ennen leiriä valmistelutehtäviä uimarantojen turvallisuussuunnitteluun ja muihin valmisteluihin liittyen. Lisäksi keväällä 2022 järjestetään ensimmäinen partiolaisille suunnattu rantavalvojakurssi, jonka suunnitteluun ja toteutukseen vesiturvakympit osallistuvat.

Pesti alkaa heti pestaamisen jälkeen syksyllä 2021 ja päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin vaatimukset

Kokemusta esihenkilötehtävistä ja positiivista asennetta toimimiseen leiriolosuhteissa
Rantapelastajakurssi (SUH) tai pelastustoimen pintapelastuskelpoisuus
Ylläpidettyjä erinomaisia uima- ja hengenpelastustaitoja
Ylläpidettyjä ensiaputaitoja
Mahdollisuus osallistua koko leirille. Rakennus- ja purkuleirille osallistuminen on suotavaa.

Arvostamme

Kokemusta turvallisuussuunnittelusta ja uimarannoista työpaikkana
Kokemusta koulutuksensuunnittelu- ja koulutustehtävistä sekä halua osallistua rantavalvojakurssin toteutukseen keväällä 2022

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä

Aku Virjula

vesiturvamestari

aku.virjula@partio.fi

Täytä hakemus