Vierailukyytimestari, Finnjamboree Kajo 2022

Kajolla vierailee leirin ulkopuolisia ihmisiä sekä kutsuvieraina että vierailupäivän aikana. Kaikki he tarvitsevat kyydin leirialueelle ja sieltä pois. Näitä eri tavoin toteutettavia kyytejä varten pestaamme vierailukyytimestarin, joka suunnittelee ja koordinoi kaiken vierailijoihin liittyvän liikenteen, parkkeerauksen ja opastuksen. Pestiä tehdään vahvassa yhteistyössä koko Vierailijat-tiimin, muun Kajon organisaation sekä esim. piirien kanssa. Pääset osallistumaan sekä kutsuvieras- että vierailupäiväkonseptien luomiseen ja toteuttamiseen.

Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. Vierailukyytimestari (tai mestaripari) johtaa omaa tekijätiimiään.

Pestin ajankäyttö koostuu suunnitteluun ja tiimin johtamiseen kuluvasta ajasta sekä osallistumisesta Vierailijat-tiimin ja oman johdettavan tiimin palavereihin 1-2 kertaa kuussa (suurimmaksi osaksi Teamsissa). Osallistut myös Vierailijat-tiimin viikonloppuseminaarin 1-2 kertaa vuodessa.

Lisätietoja pestistä saa vierailijapäälliköiltä: Johanna”Nonnu” Valento, puh. 0504007171 ja Susanna ”Rassu” Rask puh. 0451148111, sähköposti etunimi.sukunimi@partio.fi.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on vahvat organisointi- ja vuorovaikutustaidot etkä hätkähdä yllättäviä tilanteita. Osaat hahmottaa laajan kokonaisuuden sekä luoda aikataulullisesti ja taloudellisesti kestävän ratkaisun. Pestissä on hyötyä hyvistä kirjallisista ja suullisista viestintätaidoista.


Täytä hakemus