Vierailupäivämestari, Finnjamboree Kajo 2022

Kajolla on yksi vierailupäivä, jolloin perheet, ystävät ja tuttavat pääsevät tutustumaan leiriin ja vierailemaan leirialueella. Kajo on elämys myös leirillä vieraileville. Pääsemme näyttämään konkreettisesti, miten partiolaiset tekevät ison leirin kestävällä tavalla.

Vierailupäivämestari vastaa vierailupäivän suunnittelusta ja koordinoinnista vierailijapäälliköiden ja oman tiiminsä kanssa. Tässä pestissä luot ja toteutat vierailupäiväkonseptin alusta lähtien Kajon tavoitteiden mukaisesti. Pestissä pääset luomaan varsinaisen vierailupäivän lisäksi myös muita kestäviä leirivierailumalleja, esim. virtuaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä organisointitaidoissa ja ison osakokonaisuuden luomisessa. Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. Vierailupäivämestari(tai mestaripari) johtaa omaa tekijätiimiään. Vierailupäivämestari on osa Vierailijat-tiimiä, joka kuuluu Resurssit -osa-alueeseen.

Pestin ajankäyttö koostuu suunnitteluun ja tiiminjohtamiseen kuluvasta ajasta sekä osallistumisesta Vierailijat-tiimin ja oman johdettavan tiimin palavereihin 1-2 kertaa kuussa (suurimmaksi osaksi Teamsissa). Osallistut myös Vierailijat-tiimin viikonloppuseminaarin 1-2 kertaa vuodessa.

Lisätietoja pestistä saa vierailijapäälliköiltä: Johanna”Nonnu” Valento, puh. 0504007171 ja Susanna ”Rassu” Rask puh. 0451148111,sähköposti etunimi.sukunimi@partio.fi .


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Hahmotat laajasti miten yhden erilaisen leiripäivän, vierailupäivän kokonaisuus hahmottuu ja rakentuu. Olet avoin luomaan vaihtoehtoisia, esim. virtuaalisia ratkaisuja vierailla leirillä. Sinulla on organisointi- ja vuorovaikutustaitoja etkä hätkähdä yllättäviä tilanteita. Pestissä on hyötyä hyvistä kirjallisista ja suullisista viestintätaidoista.


Täytä hakemus