Vierailupäivän elämyskymppi – Finnjamboree Kajo 2022

Kajolla on yksi vierailupäivä, jolloin perheet, ystävät ja tuttavat pääsevät tutustumaan leiriin ja vierailemaan leirialueella. Kajo on elämys myös leirillä vieraileville. Pääsemme näyttämään konkreettisesti, miten partiolaiset tekevät ison leirin kestävällä tavalla.

Vierailupäivämestari vastaa vierailupäivän suunnittelusta ja koordinoinnista vierailijapäälliköiden kanssa ja hakee nyt tiimiinsä vierailupäivän elämyskymppiä. Tässä pestissä olet mukana toteuttamassa vierailupäivää Kajon tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muiden osa-alueiden kanssa.

Vierailupäivän elämyskympin vastuulla on suunnitella ja toteuttaa vierailijoille tarjottava ohjelma. Vierailupäiväntavoitteena on tarjota yhden päivän aikana kattava suurleirimaistiainen vierailijoille ja kertoa myös työstä leirin takana. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä ohjelmansuunnittelussa ja järjestelyssä isoille ihmisjoukoille. Pestissä pääset myös vaikuttamaan partion brändin näkyvyyteen vierailijoille.

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen joulukuussa 2022.

Pestin ajankäyttö koostuu suunnitteluun ja tekijöiden johtamiseen kuluvasta ajasta sekä osallistumisesta Vierailupäivätiiminpalavereihin 1-2 kertaa kuussa (suurimmaksi osaksi etänä Teamsissa).

Lisätietoja pestistä saa vierailupäivämestarilta: Kaisa ”Kassu” Hautakoski, p.0456794883 kaisa.hautakoski@partio.fi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet luova ja innovatiivinen! Sinulla on myös hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, etkä hätkähdä yllättäviä tilanteita. Hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ovat eduksi. Kokemus partion(suur)leirielämästä on lähes välttämätöntä, jotta tiedät, millaista elämystä haluamme tarjota vierailijoille.


Täytä hakemus