Vierailupäivän viestijä (2 experttiä) – Finnjamboree Kajo 2022

Kajolla on yksi vierailupäivä, jolloin perheet, ystävät ja tuttavat pääsevät tutustumaan leiriin ja vierailemaan leirialueella. Kajo on elämys myös leirillä vieraileville. Pääsemme näyttämään konkreettisesti, miten partiolaiset tekevät ison leirin kestävällä tavalla.

Vierailupäivämestari vastaa vierailupäivän suunnittelusta ja koordinoinnista vierailijapäälliköiden kanssa ja hakee nyt tiimiinsä viestintäkympin aisapareiksi kahta vierailupäivän viestijää. Tässä pestissä olet mukana toteuttamassa vierailupäivää Kajon tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muiden osa-alueiden kanssa.

Vierailijapäivän viestijöiden tehtävänä on huolehtia vierailupäivän asiakaspalvelusta ja visuaalisten materiaalien luomisesta. Viestijät voivat tehdä molempia tai keskittyä toiseen näistä tehtävistä. Kerrothan hakemuksessasi, kumpi sinua kiinnostaa. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä viestinnässä ja markkinoinnissa. Pestin vaikutus vierailupäivän osallistujamäärään ja asiakaskokemukseen on erittäin tärkeä.

Pestissä painottuu jo ennen leiriä tehtävä työ. Pestaus tapahtuu jo hakuaikana sopivien henkilöiden löydyttyä. Pesti alkaa alkuvuodesta 2022 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022.

Pestin ajankäyttö koostuu käytännön asiakaspalveluun ja/tai mainosmateriaalin luomiseen kuluvasta ajasta sekä osallistumisesta Vierailupäivätiimin palavereihin 1-2 kertaa kuussa (suurimmaksi osaksi etänä Teamsissa).

Lisätietoja pestistä:

Vierailupäivämestarilta, Kaisa ”Kassu” Hautakoski, p.0456794883 kaisa.hautakoski@partio.fi

Vierailupäivän viestintäkympiltä, Mari Ahokas, mari-ahokas@partio.fi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen ja/tai omaat hyvän visuaalisen silmän sekä ymmärrystä sosiaalisesta mediasta erityisesti markkinoinnin näkökulmasta. Pesti edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja, sekä teknologista osaamista. Eduksi katsotaan Adobe CC:n osaaminen (ja lisenssit omasta takaa), sekä hyvä kielitaito (ainakin englanti ja ruotsi). Täytä hakemus