Vierailupäivän viestintäkymppi – Finnjamboree Kajo 2022

Kajolla on yksi vierailupäivä, jolloin perheet, ystävät ja tuttavat pääsevät tutustumaan leiriin ja vierailemaan leirialueella. Kajo on elämys myös leirillä vieraileville. Pääsemme näyttämään konkreettisesti, miten partiolaiset tekevät ison leirin kestävällä tavalla.

Vierailupäivämestari vastaa vierailupäivän suunnittelusta ja koordinoinnista vierailijapäälliköiden kanssa ja hakee nyt tiimiinsä vierailijapäivän viestintäkymppiä. Tässä pestissä olet mukana toteuttamassa vierailupäivää Kajon tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muiden osa-alueiden kanssa.

Vierailijapäivänviestintäkympin tehtävänä on huolehtia vierailupäivän yleisestä viestinnästä ja markkinoinnista, kuten tiedotuksesta, visuaalisista materiaaleista ja lipunmyynnistä. Pesti antaakin hyvän mahdollisuuden kehittyä viestinnässä ja markkinoinnissa. Pestin vaikutus vierailupäivän osallistujamäärään ja asiakaskokemukseen on erittäin tärkeä ja pestissä painottuu jo ennen leiriä tehtävä työ.

Pestialkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen joulukuussa 2022.

Pestin ajankäyttö koostuu suunnitteluun ja tekijöiden johtamiseen kuluvasta ajasta sekä osallistumisesta Vierailupäivätiimin palavereihin 1-2 kertaa kuussa (suurimmaksi osaksi etänä Teamsissa).

Lisätietoja pestistä saa vierailupäivämestarilta: Kaisa ”Kassu” Hautakoski, p.0456794883 kaisa.hautakoski@partio.fi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Pesti edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja, sekä teknologista osaamista. Eduksi on myös hyvä kielitaito (ainakin englanti ja ruotsi).


Täytä hakemus