Viestinnän ekspertti, Finnjamboree Kajo 2022

Kajo kerää yhteen yli 10 000 partiolaista ja siinä jos missä tarvitaan onnistunutta, oikea-aikaista viestintää. Viestinnän eksperttinä pääset osaksi viestintätiimiä mahdollistamaan kaikille reilun ja onnistuneen elämyksen.

Eksperttinä pääset mukaan varmistamaan, että tiedot saavuttavat oikeat henkilöt ja oikeaan aikaan. Viestintäkanavia ovat mm. Kajon verkkosivut, leiriappi sekä erilaiset uutiskirjeet. Viestejä tulee koko leiri-organisaation läpi, joten pestissä pääset myös näkemään ja kokemaan suurleirin aivan uudesta näkökulmasta. Tässä pestissä tiedät kyllä mitä tapahtuu ja missä!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin tekemiseen edellytämme hyviä suomenkielen taitoja, myös kyky tiivistää sekä löytää oleelliset pointit ovat hyödyllisiä. Mikäli sinulla on ruotsin- ja/tai englanninkielen taitoja on se suureksi eduksi pestissä. Pestissä auttaa kokemus aikaisemmista partioprojekteista sekä ymmärrys siitä, minkälaisia tietoja voidaan saada ja on hyvä olla olemassa. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä ennen leiriä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. Pesti alkaa heti sopivien eksperttien löydyttyä ja päättyy syksyllä 2022.

Lisätiedot

Lisätietoja saat viestintämestari Johanna Reposelta, johanna.reponen@partio.fi

Täytä hakemus